19.6.05

qui...

Quina llàstima que ahir no es trobessin les dues manifestacions madrilenyes. De la fusió neix la comprensió... o el caos. Aposto per la primera opció. No ens aniria malament una mica més de diàleg. A la fi, entre uns i altres la diferència algunes vegades és tan insignificant, tan exterior...

P.S. Potser sí que caldrà fer l’enèsima reforma educativa. A veure si uns i altres aprenen a comptar. A poc a poc i repetiu assenyalant amb el dit: un, dos, tres, quatre, cinc...

DARRERA HORA. Juro per Rouco i Clavel que quan he escrit el post encara no havia llegit el d'ahir de RMF. De totes maneres si això passa alguna altra vegada, ja sabeu que jo sóc partidari del plagi, tenieu-m´ho en compte. Què ha estat primer en el post de RMF i en el meu, la imatge o el text? Si voleu que us digui la veritat, en el meu cas ja no me'n recordo. Curiós.



.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que d'haver-se trobat les dues manis, no hauria sortit la primera de les opcions.
Hi ha gent que respecta i gent que no.

Anònim ha dit...

Hola Pere,
Sí que sembla que hi hagi una mena de clima mal rotllo total oi?
Tota la tropa que no fa tant de temps va donar la majoria absoluta al patètic Aznar no havia desaparegut, només s'havia disfressat, havia hivernat.
Ara li troba gust a sortir al carrer a fer la cassolada contra el govern socialista, contra tot el que soni a Catalunya, país Basc o la nova Galícia.

Una de les 2 Espanyes t'ha de gerlar el cor!
A mi me'l gela l'Espanya de Salamanca, la de l'Església oficial que per enèsima vegada mostra la seva cara negra, sotanesca i torquemadòfila ... Quina pena i quina ràbia em fan i quin ridícul que fan.
I a sobre que ho disfressin amb el sermó hipòcrita i mesquí que és per defensar la família!
Veig amb tristor com Murphy se segueuix acomplint i es perpetuen uns eterns retorns als punts zero.

Anònim ha dit...

"De la fusió neix la comprensió... o el caos. Aposto per la primera opció"

tant de bo pogués ser així..
però ¿com es pot esperar comprensió de gent incapaç de comprendre?

mar

Anònim ha dit...

No ho sé pas, què hagués passat... Però també m'inclino per pensar que la primera, no. I és una pena.

miquel ha dit...

Recordeu, tots i totes, que he escrit que aposto per la primera opció, però no he dit que pensi que guanyaré l'aposta.
Resulta interessant de veure com no confiem que es pugui dialogar amb els altres, com no pensem que hi hagi cap possibilitat de respecte. Fixeu-vos que no parlo de comprensió de les idees dels altres.
Voldria creure que les coses han canviat molt del 36 ençà, en algun moment ho podia semblar, però cada vegada n'estic menys segur. Continuo creient en les persones i continuo sense creure en els grups i els seus líders, que tenen massa interessos, massa dependències.

Anònim ha dit...

Acceptem els teus juraments de darrera hora i et perdonem el pecats. Ara, la penitència és resar cinc parenostres i anar al Molino reformat dos cops per setmana. Pots fer les dues coses al mateix temps, si vols.

Salut

Anònim ha dit...

Trio la proposta conjunta

Anònim ha dit...

a lot of premium products and services being offered for free. What’s best is that there is a seemingly