22.8.05

els blogs, paràsits

Els bloggers uns paràsits! Els bloggers es converteixen en un dels elements que amenacen la difusió de la premsa escrita! Dic bloggers i no blocaires o similars perquè sembla que la polèmica, de moment, es produeix als USA. Resulta que el director del “New York Times” va demanar un article per al suplement literari del diari al prestigiós (?) jutge conservador Richard Posner per tal que comentés les causes del descens de lectors de la premsa escrita i d’espectadors de les cadenes de televisió convencionals. Es veu que el jutge va accedir amablement a la demanda, però el que va escriure no va fer gaire gràcia al director del diari, que va respondre a la col·laboració escrivint un article al director (a ell mateix, doncs) al seu propi mitjà. I la polèmica està servida. No dic res més. Permeteu-me que faci de paràsit de la premsa escrita, i que mostri el poc rigor que em caracteritza, i us remeti a l’origen de la polèmica, l’article de Posner del 31 de juliol. També podeu accedir, si us subscriviu –és senzill- i indolor-, a l’article de “L V” que em dóna notícies del fet. I si voleu llegir unes quantes opinions sobre el tema entreu aquí.

Jo, mentrestant, vaig a fer una volta pels blocs del país, no sigui cosa que em perdi alguna interessant confidència de les darreres que heu escrit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Feina feta té bon aire...Merçi per la ressenya efectuada, amb posts d'aquesta mena hom es va il·lustrant, que falta ens fa tenir les antenes posades...

miquel ha dit...

Geàcies a tu, eliot.