15.2.06

EL BLOC

Finalment acaba d’aparèixer EL BLOC. Pasqual Maragall ha decidit que calia posar-se en contacte -en comunicació permanent- amb els ciutadans de Catalunya, d’Espanya i, si convé, de la resta del món a través d’un dels mitjans més populars, immediats i barats. Bé en realitat no és Pasqual Maragall qui acaba d’obrir un bloc sinó el president de la Generalitat si hem de fer cas al títol: “El diari del president” (alguns ja l'acusen de tenir poca feina, per això de dedicar-se als blocs) . Que quedi clar, doncs, que no ens parlarà dels seus gustos literaris, de les seves preferències gastronòmiques, de les seves vacances, de la seva vida familiar, de les dificultats que té per arribar a fi de mes amb el sou que guanya, dels seus impulsos sexuals a la primavera (jo tampoc no m’atreveixo a parlar-ne d'això darrer)..., però potser sí que apareixerà alguna conversa privada amb Zapatero o similar (?). En Pasqual Maragall ha començat a fer servir una eina més d’informació i d’acostament presidencial, segons podem concloure del primer post (perdó, nota) “Reflexionar per construir presents”, que apareix escrit en quatre llengües (no en aranès) i que ens ve a dir que per construir el present cal pensar en el futur i que ell pensa molt en el futur, però no em feu gaire cas perquè jo sóc molt dolent analitzant textos polítics.

A diferència d’altres blocs de polítics, el del president admet comentaris. No obstant, aquests comentaris no es veuran publicats sinó que el president els tindrà en compte i, si ho considerà oportú, respondrà personalment o n’esmentarà el contingut en una nova entrada o nota. A veure si és veritat. Vinga, aprofiteu la proposta, a veure si us respon o se us cita en alguna nova entrada, o és que us fa vergonya.

En el bloc, de presentació molt acurada i amb una voluntat didàctica clara, només trobo a faltar en l'aspecte tècnic–és aviat per parlar d’altres aspectes- un comptador públic de visites, com el que té en Miquel Iceta, el Webstats4U, on en aquest precís moment consta que avui ha rebut 234 visitants, el darrer, des de la universitat de Saragossa. Li suggereixo que l’incorpori?

Bé, potser més endavant, segons vagi veient, ja en diré alguna cosa més. De moment, llarga vida al bloc del president, al menys fins a les properes eleccions ( i als de tots vosaltres, encara que hagin passat les properes eleccions) i que cada dia ens expliqui alguna cosa interessant i profitosa ( i no com en pere), si no és molt demanar.

ACTUALITZACIÓ

M'ho pensava que algú es queixaria per l'oblit de l'àranès.
Què passa que ara no es pot entrar en aquest moment? Modificacions estructurals de darrera hora?

11 comentaris:

Hanna B ha dit...

aviam qui son els bons minyons que enllacen el presi ;)
a mi m'ha fet mandra llegir aquesta mena de blog-míting o blog-propaganda però hi ha d'haver espai per a tothom. el que m'agradaria seria veure al pasqüi fent d'home vulnerable i sensible alguna vegada. aviam si em complau. ara mateix li demano.

miquel ha dit...

Et veig una mica perdonavides Hannab. Pensa que tothom té dret a expressar-se en els blocs, sobretot els qui no tenen altres mitjas de fer sentir la seva paraula sense que l'interrompin contínuament.
Em sembla que el president ha llegit el teu comentari i s'està replantejant l'enfocament del bloc. Li has demanat directament?

Hanna B ha dit...

apa! perdonavides jo?¿
només dic que si es per llegir propaganda ja tinc el temps prou ocupat.. què hi farem si a mi m'agraden els blogs sentimentals?
si, pere, està demanat, espero que em complagui, no és tant demanar!

miquel ha dit...

Doncs més sentiment del que posa en Pasqual és difícil de trobar, i si no, ves repassant actuacions...
Ostres, hanna, espero que no l'hagis espantat, que en el fons és tímid i tu molt decidida. Suposo que no ens pots reproduir la teva petició, oi?

Hanna B ha dit...

ai pere que em fas riure a aquestes hores!
no ho uc reproduir, ho he fet en hores de feina i amb moltes presses. això si, ha quedat, molt, però que molt i molt, sentimental.
no hi ha resposta, encara. això em decep tant!! havia promès respondre... i res! el gabinet de premsa deu ser de cap de setmana, quina barra..!!

miquel ha dit...

Veig, hanna, que en Pasqual ha tornat a fer públic el seu bloc i no t'esmenta, la qual cosa m'indigna força perquè estic segur que els teus plantejaments eren completament raonats dins del sentiment(clar que si hem de fer cas als teus dos darrers posts primaverals...potser l'has espantat).
Res, que no està a la teva alçada.

Hanna B ha dit...

no ens precipitem, pere, jo li dono una mica de marge, que temps en tindrà de posar-se sentimental, ja ho veuràs!
si que ens hem d'indignar tots plegats, que segueixo sense resposta. quin menyspreu! algú va avisar el president que els blogs impliquen uns lligams i es regnen per unes relacions de certa reciprocitat??
ui... no s'hi val a jugar i no implicar-se... senyor pasqual, respongui, que ha creat expectatives...!!!

miquel ha dit...

Una miqueta de cas, Hanna B, si que te l'ha fet en el seu darrer post, només una miqueta. Donem-li temps, que no és fàcil adaptar-se al món i a les convencions dels blocs.

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]windows vista freeware, [url=http://firgonbares.net/]filemaker pro bible cd[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] what are the new features is adobe photoshop cs3 adobe photoshop cs3 brushes downloads
medical software reseller [url=http://firgonbares.net/]adobe photoshop extended cs4 student for mac[/url] student software prices
[url=http://firgonbares.net/]repairing internet explorer in windows xp[/url] adobe graphic software
[url=http://firgonbares.net/]6 month trial of kaspersky[/url] buying adobe software
school software discounts [url=http://firgonbares.net/]educational software sales[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]old educational software, [url=http://murudobaros.net/]adobe photoshop cs4 extended trial cracks[/url]
[url=http://murudobaros.net/]microsoft office 2007 software[/url] best software canada office 2007 enterprise download
microsoft oem software ms office [url=http://murudobaros.net/]buy symbian software[/url] download adobe photoshop cs4
[url=http://murudobaros.net/]software price quotes[/url] adobe acrobat 9 pdf portfolio layouts
[url=http://murudobaros.net/]nero 7 ultra[/url] autocad 2000
buy cheap oem software [url=http://murudobaros.net/]kaspersky 8.0.0.454a.b key[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]adobe photoshop cs3 phone activation crack, [url=http://bariossetos.net/]microsoft database software[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] pharmacy shop software college academic software
office 2003 network copy and paste hangs vista [url=http://vonmertoes.net/]ordered software[/url] Acrobat 9 Pro Extended
[url=http://bariossetos.net/]photoshop buy now[/url] teacher discount software
[url=http://bariossetos.net/]microsoft virtual software[/url] 2009 software price
discount microsoft office suite [url=http://bariossetos.net/]adobe photoshop cs4 cd key[/b]