19.2.06

seqüeles i percepcions

Cadascú, particulars, organitzadors, partits i mitjans diversos, ja han valorat com els ha semblat la manifestació d’ahir, i es pot constatar, una vegada més, que la realitat no existeix, sinó les seves percepcions –i no em feu posar enllaços, que dintre d’un moment m’esperen unes tres horetes de feina intensa-. La gamma és àmplia, des de la negació de la realitat (hi ha qui passa del divendres al diumenge com si res) a la valoració segons una òptica prestablerta inamovible.

Fins i tot el president n’ha dit la seva a través mitjà universal i limitat dels blocs. El president s’ha tornat a connectar i ens ofereix una visió més propera que en els anteriors posts, gairebé és tan Maragall com president –potser li ha fet una miqueta de cas a l’Hanna B, que li va demanar més sentiment, és a dir, menys institucionalitat?-. El president, i una mica de Pasqual Maragall, ens fa saber que escriu dels del Baix Empodrà (sic) (quin Baix és el que el podrà?). Deduïm, doncs, que el president no fa servir un corrector de textos sinó que escriu directament i no té ningú que supervisi el que diu, ni en l’aspecte gramatical ni en el de contingut (“no dubten en intentar” –ai, aquest “en”-, “la discussió de l’Estatut en Corts” –no falta un article determinat?-). En l’aspecte de contingut, només cal llegir el títol del post per saber que no hi ha hagut ningú que li hagi explicat la percepció més extesa de la realitat de la manifestació : “Catalunya ha assistit amb respecte a la manifestació en favor del l’Estatut aprovat el 30 de Setembre pel 90% dels diputats i diputades del nostre Parlament “. No, president, no era ben bé això. I si parteix d’aquesta premisa, és clar, el que digui després no s’ajustarà gaire a percepció de la realitat del poble que governa, ni tan sols dels qui el van votar directament, encara que potser sí als qui han de seguir una disciplina de partit, mal que els pesi; però, senyor president, vostè ens va dir que a través del bloc parlaria a tots els catalans, no ho oblidi. I acabar parlant de la fi del “drama basc”... Això, president, els dels blocs ho haguéssim fet en un P. S., perquè és una altra història (dubtosa), no la conclusió del tema del seu escrit.

Ah, i una recomanació final. Faci un ping a catapings o a bitàcoles quan tingui enllestit un post, que així ens serà més fàcil saber que hi ha novetats en el seu bloc als seus seguidors fidels. Jo el segueixo, president, en la seva faceta de blocaire. I miri que me la jugo, que els meus lectors són molt crítics.

6 comentaris:

Xurri ha dit...

Fujo dels polítics i de tot el que els envolta, actitud que és fruit d’una profunda i arrelada decepció conseqüència del desencís d’un compromís ben ingenu.

Gairebé mai comento els posts de contingut polític, i no havia sentit cap interès per a acostar-me al bloc d’en Maragall i Mira.

Em sorprèn que no tingui un domini .cat, sinó .net; no serà tan fals com els de la Letizia i la Leonor, que - ho confesso - si he clicat algun cop?

Però, certament, des de les faltes d’ortografia al missatge, si fos una falsificació val a dir que és realment bona.

PS: no els demanen el nivell C als presidents???????

mar ha dit...

ai pere...
no saps el que acabes de fer amb mi ensenyant-me aquest blog del president on hi puc deixar COMENTARIS
bé, no sé si els publiquen, però tot i que he estat moooolt suau (perquè és el primer que li engego) m'he quedat tant a gust com quan escupo el xiclet des del cotxe en marxa
(un somriure maliciós...jejejej)

buenuuu... avui dormiré plana

Hanna B ha dit...

no vull ser paranoica, però jo no puc entrar al bloc del president. sóc només jo?
ha explicat el què ha esmorzat?
segueixo la informació a traves teva, pere, t'haurà de nombrar conseller en bloc ;)

miquel ha dit...

Dona de poca fe... Si tots som polítics, encara que alguns no tenim capacitat de fer pagar impostos.
No, segur que no és fals, però seria una bona jugada.
Els presidents, com tu saps, estan més enllà dels nivells de català, això és únicament pels que busquen feines que no s'aconsegueixen amb els vots. De totes maneres, el president encara pot doanr alguna lliçó de llengua a l'inefable Clos -i d'altres- (quins calfreds lingüístics!)

No siguis arrauxada, mar, que el que li cal al president (també és el teu president) és una mica d'ànims del poble, que ja té prou maldecaps amb els seus socis.
I que li has dit...?

Ja li devies dir alguna impertinència, Hanna, i t'ha fitxat. Va, entra a través del meu post de més avall, aquell del nostre xat particular.
Dona, no m'importaria que em nomenés conseller en bloc: si paguen millor, que diria l'Ovidi.

Grigri ha dit...

Caram, avui és la segona vegada que "topo" amb un comentari sobre el bloc del president i sobre l'empodrà.. pobra cançó dels Sopa de Cabra, destrossada d'un dia per l'altre per un lapsus maquinae del nostre presi!!

al final m'hi hauré de passejar..

miquel ha dit...

Aquests petits errors el fan més humà, no trobes? Encara que suposo que ara ja ho deu haver corregit. He vist que avui s'anuncia al catapings (no sé si ha estat ell o algú altre qui l'ha posat)

Va, passeja-t'hi i fes-li algun suggeriment. A veure si ets a la primera a qui respon.