tag:blogger.com,1999:blog-13094151.post1514272997547230038..comments2024-01-22T01:22:23.358+01:00Comments on saragatona: sèpia amb pèsolsmiquelhttp://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-88713635638754331012013-04-17T01:34:35.265+02:002013-04-17T01:34:35.265+02:00I jo només escric sípia quan tinc un dia i. ;-)I jo només escric sípia quan tinc un dia i. ;-)miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-90156660164075221012013-04-16T08:05:52.416+02:002013-04-16T08:05:52.416+02:00Ep, jo vaig escriure sépia conscientment, em costa...Ep, jo vaig escriure sépia conscientment, em costa molt dir sípia ;-)PShttps://www.blogger.com/profile/02613217177182800168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-12945385703633992482013-04-16T02:14:49.077+02:002013-04-16T02:14:49.077+02:00(En realitat jo he claudicat una vegada més: hauri...(En realitat jo he claudicat una vegada més: hauria d'haver escrit sépia)<br />A mi també m'agraden els dos, tenen moltes possibilitats, encara que prefereixo un empatx de l'animaló (i que me'n dius d'unes mandonguilles de sépia, no només amb sépia?)que d'imatges amb la seua tinta.<br />Ara em passaré a veure i escoltar la cançó.miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-73837889221765533422013-04-16T02:10:04.295+02:002013-04-16T02:10:04.295+02:00Lluís, no sé perquè no s'ha fixat aquest comen...Lluís, no sé perquè no s'ha fixat aquest comentari. El copio des del correu<br /><br />Hauré d'investigar què tenen en comú el sèpia i la sípia. Tots dos m'agraden molt. L'un en fotografia, l'altre amb pèsols (o amb favetes, o fins i tot amb mandonguilles).<br />Hi ha una cançó del Vincent Delerm que m'agrada molt i que es titula "Du sépia pleins les doigts":<br />http://youtu.be/5s8Q5lSMUyw miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-56465408361804250712013-04-16T00:58:40.173+02:002013-04-16T00:58:40.173+02:00Doncs ara és el moment, A., no tant per la sèpia c...Doncs ara és el moment, A., no tant per la sèpia com pels pèsols que tenen una dolçor i una textura extraordinàries, al menys els que jo compro.<br />Gràcies per la teua felicitació, que ja saps com aprecio. És fàcil descriure el que hi ha :-)<br /><br /><br />Que bé que vulguis compartir el gust i l'olor, Carme.<br />A vegades tinc la sensació que la meua memòria és excessivament selectiva :-)<br /><br />Miquel, jo, en canvi, fa uns anys que, després de reivindicar els colors, vaig passar al blanc i negre, però aviat vaig tornar als colors, no necessàriament tots, sinó els que focalitzo en una escena.<br />Jo encara tinc la sèpia, a veure si demà compro els pèsols... si no, serà sèpia amb patates. Sobre els pèsols, em sembla que cal amorosir-los amb una mica de ceba...<br />Abraçadamiquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-29554547534555552582013-04-15T14:42:36.386+02:002013-04-15T14:42:36.386+02:00A mi el temps m'ha fet retornar al blanc i neg...A mi el temps m'ha fet retornar al blanc i negre, que és amb el que vaig començar a fer fotos. Alguna imatge cau en sèpia, però ja m'he convençut que el meu ull, quan està al darrera d'una càmera, veu la foto que en sortirà en blanc i negre.<br /><br />De sèpia amb pèsols en faig de tant en tant. Ahir en volia fer. Tenia la sèpia. Però ma filla no és gaire amant dels pèsols i per complaure-la, la vam fer amb cous cous.<br />Però el que és la sèpia, la vam menjar ;o)<br />Abraçadafra miquelhttps://www.blogger.com/profile/07399849173075248060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-69668566253386112742013-04-15T09:57:31.006+02:002013-04-15T09:57:31.006+02:00Quin post més bo, amb aquest gustet!
La mè...Quin post més bo, amb aquest gustet!<br /><br />La mèmoria... m'agrada com en parles, selectiva sempre, però cada cop més... ja sé molt bé què vols dir. :)Carme Rosanashttps://www.blogger.com/profile/03390051173518641580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-17661256292489294702013-04-15T09:05:32.560+02:002013-04-15T09:05:32.560+02:00Fa dies que tinc ganes de fer-ne, de sépia amb pès...Fa dies que tinc ganes de fer-ne, de sépia amb pèsols,amb aquell puntet d´anís tan suau que quasi ni es percep de gust, només un aroma tènue... però no trobo el moment. I no tinc sépia ni pèsols.<br /><br />A part d´aquest desig, que si no m´espavilo em passarà el temps dels pèsols, et felicito pel post en conjunt,t´ha sortit un plat exquisit.<br /><br /><br /><br />PShttps://www.blogger.com/profile/02613217177182800168noreply@blogger.com