tag:blogger.com,1999:blog-13094151.post2243923938869533817..comments2024-01-22T01:22:23.358+01:00Comments on saragatona: a la poesia pel paladarmiquelhttp://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-43880841834080367992014-02-14T01:17:17.413+01:002014-02-14T01:17:17.413+01:00Era inevitable, A. Gràcies per donar-me opcions ca...Era inevitable, A. Gràcies per donar-me opcions casolanes; ja veus que tinc l'oferiment en directe :-)<br /><br /><br />Bona tria, Carme. I potser encara m'aficionaré a les d'hortalisses :-)<br /><br />Ei, Miquel, moltes gràcies. Jo que ja pensava que a més de la recepta t'hauria de demanar quin tarongers de Barcelona eren més fàcils d'espoliar..., però com que tu tens carata blanca...<br />La gent que conec que en feia les collia al parc de la Ciutadella, però ara els tarongers d'allà són ben poca cosa. en vaig veure uns al carrer Montseny... ;-)miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-83955240140904180862014-02-13T23:56:14.601+01:002014-02-13T23:56:14.601+01:00Home! Miquel! Quedem un dia i et passo un pot de l...Home! Miquel! Quedem un dia i et passo un pot de la que faig jo!<br />La meva és de taronges barcelonines i universitàries...No sé si això li dona un regust especialment erudit :)<br />Les cullo a la UPF<br />Una abraçadafra miquelhttps://www.blogger.com/profile/07399849173075248060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-25801154507461902122014-02-13T10:22:14.520+01:002014-02-13T10:22:14.520+01:00Això s'ha de provar... mmmmm les meves pre...Això s'ha de provar... mmmmm les meves preferides són les del poema de préssecs i albercocs...Carme Rosanashttps://www.blogger.com/profile/03390051173518641580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-269882363821290452014-02-13T10:09:16.668+01:002014-02-13T10:09:16.668+01:00
Amb aquest nom i la referència segur que jo també...<br />Amb aquest nom i la referència segur que jo també picava.<br /><br />Si algun dia et passa pel cap de voler-la fer tu, Fra Miquel té una recepta boníssima. Segur que te la passarà ben content.PShttps://www.blogger.com/profile/02613217177182800168noreply@blogger.com