tag:blogger.com,1999:blog-13094151.post3636559055673622787..comments2024-01-22T01:22:23.358+01:00Comments on saragatona: bunyols de quaresma de vent de l'Empordàmiquelhttp://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-44331581744983413382012-03-14T01:44:16.113+01:002012-03-14T01:44:16.113+01:00Més que definir, complementen, Clidice, hiperconst...Més que definir, complementen, Clidice, hiperconstruixen. En canvi, desconstrueixen la coca. Ja saps com són els creadors gastronòmics :-)<br /><br /><br />No siguis estricta, A., que no em negaràs que a vegades són bunyols tocats pel vent.<br />Ostres, no recordo els de de Serra; qui és Serra, aquell senyor que toca el piano i va presidir una Caixa?<br />Faràs brunyols?<br /><br /><br />Però els de quaresma són més bons, Francesc, sobretot si són de l'Empordà; ara, com que a tu el que t'agrada és la crema.<br />La coca de recapte, és a dir, la pizza autòctona, si que no té temporada, però també té classes.miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-81604501674260789752012-03-13T19:59:07.583+01:002012-03-13T19:59:07.583+01:00Que carai quaresmals, hi ha forns que en tenen qua...Que carai quaresmals, hi ha forns que en tenen quasi cada dia des de mitjans de febrer fins que duri, que es venen molt bé.<br />Coca de recapta també n'hi ha que la fan durant tot l'hivern.Francesc Puigcarbóhttps://www.blogger.com/profile/04899575095259427908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-18472017973559395952012-03-13T18:37:50.509+01:002012-03-13T18:37:50.509+01:00Bé, primera notícia que els brunyols d´aquí siguin...Bé, primera notícia que els brunyols d´aquí siguin de vent. No vols dir que tanta denominació no acaba fent un bluff i peta la cosa? La tramuntana ven, no és novetat, però aquest pic s´han passat.<br /><br />Deflagracions a part, m´has fet recordar l´abús indiscriminat que feia de la preposisió DE un llunyà ministre de defensa anomenat Narcís Serra i Serra.Feia mal a les orelles.<br /><br />M´has fet venir ganes de brunyols!PShttps://www.blogger.com/profile/02613217177182800168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-31185003898264631002012-03-13T17:05:46.389+01:002012-03-13T17:05:46.389+01:00no sabia que calia definir que els quaresmals eren...no sabia que calia definir que els quaresmals eren de vent, massa lletra per després rebatejar el recaPte. :)Clidicehttps://www.blogger.com/profile/03980871897747265372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-90120224144928074942012-03-13T11:49:53.668+01:002012-03-13T11:49:53.668+01:00A veure si ho veig clar, Francesc: els que a tu t&...A veure si ho veig clar, Francesc: els que a tu t'agraden són els "brunyols de vent de l'Empordà de forat al mig de crema cremada"? Entenc que no cal que siguin quaresmals ;-)<br /><br />Que no, kika, que sóc reflexiu, però no sé si m'explico :-)miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-79945164435209219322012-03-13T07:45:53.346+01:002012-03-13T07:45:53.346+01:00que dolent que ets miquel! :-)que dolent que ets miquel! :-)kikahttps://www.blogger.com/profile/00560857850512886645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-54844215768189011622012-03-13T06:51:08.925+01:002012-03-13T06:51:08.925+01:00De fet Miquel a l'empordà en diuen 'Brunyo...De fet Miquel a l'empordà en diuen 'Brunyols' i son de vent per diferenciarlos dels alres bunyols, uns tenen un forat al mig i els altres no . Hi ha varietats, amb nata dins o els que més m'agraden són amb crema cremada.Francesc Puigcarbóhttps://www.blogger.com/profile/04899575095259427908noreply@blogger.com