tag:blogger.com,1999:blog-13094151.post3886979631656874449..comments2024-01-22T01:22:23.358+01:00Comments on saragatona: hora de dinar (sense passar-se)miquelhttp://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-31169000247494149242009-04-20T18:48:00.000+02:002009-04-20T18:48:00.000+02:00Jo també sóc partidari de la truita, kika!Jo també sóc partidari de la truita, kika!miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-50518957414168087652009-04-20T12:14:00.000+02:002009-04-20T12:14:00.000+02:00pere, de nou vaig tard i fora d'hora. i encara que...pere, de nou vaig tard i fora d'hora. i encara que el salmó m'agrada però no em desespera, la truita d'espàrrecs m'ha fet venir salibera... que bona!kikahttps://www.blogger.com/profile/00560857850512886645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-87877234703525432552009-04-19T01:48:00.000+02:002009-04-19T01:48:00.000+02:00D'això es tracta, Ramon, d'aprofitar el temps. La ...D'això es tracta, Ramon, d'aprofitar el temps. La Joana em va dir que sí, que era força bo, però ella no es de fiar.<br />L'estri és fàcil de trobar, segur.miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-24062608088213149002009-04-18T12:44:00.000+02:002009-04-18T12:44:00.000+02:00Poca feina, encara que el resultat deu ser força b...Poca feina, encara que el resultat deu ser força bo. S'ha de provar. A mi el salmó tampoc no m'acaba de fer el pes, però reconec que t'ha quedat molt fotogènic, hehe... Ara em falta l'estri.Ramon Aladernhttps://www.blogger.com/profile/16282306306720541637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-80290448555657176532009-04-18T00:48:00.000+02:002009-04-18T00:48:00.000+02:00La recepta, evidentment, benvolgudes amigues no té...La recepta, evidentment, benvolgudes amigues no té cap importància; com dius , tu, Júlia, el color salmó, en cru o en cuit, queda bonic. La cosa era incloure aquesta papillota de silicona que des de reis tenim tota la família i que es pot trobar a moltes botigues i a Internet. És de la marca lekue http://www.cookingtienda.es/index.php?main_page=product_info&products_id=282miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-44533282435759789742009-04-17T14:19:00.000+02:002009-04-17T14:19:00.000+02:00A mi tampoc no m'agrada el salmó, és bonic de veur...A mi tampoc no m'agrada el salmó, és bonic de veure, però.Júliahttps://www.blogger.com/profile/15180635931928842197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-73144527276065339932009-04-17T13:10:00.000+02:002009-04-17T13:10:00.000+02:00Jo també pregunto el mateix, on ho el venen aquest...Jo també pregunto el mateix, on ho el venen aquest trastu ?<br /><br />:Djakahttps://www.blogger.com/profile/04196617270553309378noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-62156464524808007112009-04-17T07:54:00.000+02:002009-04-17T07:54:00.000+02:00un plat lleuger i boníssim que he fet moltes vegad...un plat lleuger i boníssim que he fet moltes vegades amb perca, lluç o verat. A mi tampoc no m'acaba de convèncer el salmó, per això t'ho dic, pots provar amb un altre peix (qualsevol peix)... provaré posar-hi espàrrecs, que no sabia que hi quedessin bé, amb el peix... i la pregunta del milió de dòlars: ON L'HAS TROBAT, AQUEST MEGA-ESTRI??????Montsehttps://www.blogger.com/profile/06718469984932848530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-61271267631742205612009-04-17T00:53:00.000+02:002009-04-17T00:53:00.000+02:00Oh!! Sisplau Pere... no sabia que existia aquest e...Oh!! Sisplau Pere... no sabia que existia aquest estri per fer papillotes!!! Quines ganes de copiar-te el plat!<br />T'asseguro que queda apuntada.<br />Mmmm...rhanya2https://www.blogger.com/profile/15790219899940523565noreply@blogger.com