tag:blogger.com,1999:blog-13094151.post5273853125753184763..comments2024-01-22T01:22:23.358+01:00Comments on saragatona: salmiquelhttp://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-40469436303465975222014-10-12T04:42:53.353+02:002014-10-12T04:42:53.353+02:00No recordava aquest detalls dels bateigs, A. Sí, n...No recordava aquest detalls dels bateigs, A. Sí, no és estrany que protesti.<br />Els sistema d'amanir sembla molt raonable. el menys eficaç és tirar la sal al final, a no ser que la vulguis trobar al primer mos.<br /><br /><br />Res de res, Carme :-)<br />Jo he anat canviant de sistemes d'amanir. el de la vinagreta prèvia està molt bé, però el fem servir poc aquí, i, esclar, als restaurants no el podem fer servir.<br />És que a mi encara me'n queda també, d'innocència :-)<br /><br />miquelhttps://www.blogger.com/profile/10705249407753672574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-51532277986027113522014-10-10T12:36:29.583+02:002014-10-10T12:36:29.583+02:00Ha, ha, ha... M'has fet riure amb el teu post ...Ha, ha, ha... M'has fet riure amb el teu post sobre la sal dirnt que no saps res de la sal.<br /><br />A mi m'agrada barrejar la vinagreta en un bol, sal inclosa i amanir-ho tot de cop... Però sóc poc rutinària i ho faig cada dia com em ve de gust. Amb tots els ordres possibles... I no noto massa diferència.<br /><br />Ah! I moltes gràcies per no fer-nos perdre la innocència, de moment... Als que encara en mantenim un esquitxet en algun lloc. ;)<br /><br />Carme Rosanashttps://www.blogger.com/profile/03390051173518641580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13094151.post-6527743352216264232014-10-10T08:19:18.397+02:002014-10-10T08:19:18.397+02:00Quan es bateja un nadó pel ritus catòlic se li dó...<br />Quan es bateja un nadó pel ritus catòlic se li dóna la benvinguda posant-li sal a la llengua, crec recordar.És un altre ús.No m' estranya que arrenquin a plorar, entre el bany i la sal...<br /><br />A l' amanida primer hi tiro la sal abans de l'oli,el vinagre o la vinagreta feta. Quan el líquid s' escola entre les fulles fa baixar la sal al fons de la plata. I llavors barrejo. Així m'ho van ensenyar les àvies.PShttps://www.blogger.com/profile/02613217177182800168noreply@blogger.com