31.8.11

negre o bX-fa9wwp

Quan els serveis són gratuïts ja se sap que no pots reclamar gaire res. Des de no sé quina hora de la tarda que Blogger em mostra aquest error quan hi vull accedir: bX-fa9wwp. Busco solucions a Internet i hi ha poca cosa a fer. Només, si surt mitjanament bé, tinc l'opcció de seguir les indicacions d'aquest bloc en una llengua que m'és estranya. Continuo en l'intent. De moment aquí deixo el que havia de ser la gènesi del post, no me'n puc estar. I en aquest estil telegràfic: la solució, ho sé, vindrà d'Àsia. Entre nosaltres, estic segur que algú em boicoteja.

5 comentaris:

Eli Ramirez ha dit...

Hola
He buscat a google i li passa a molta gent.... a veure si s'arregla...jo de moment entro amb la barra de dalt, posant nova entrada (tu tb, suposo?)

És el que tu dius... serveis gratuïts... però en fi... esperem que es solucionin...!

miquel ha dit...

Hola, Eli.
Sí, sembla que li ha passat a força gent. No, jo a la meva barra no tinc nova entrada, així que he seguit més o menys les indicacions del blocc que esmento. En primer lloc, he entrat al bloc a través de http://draft.blogger.com/home ; immediatament després he canviat el meu idioma a l'anglès (de català a anglès) i he escrit una entrada nova que és aquesta; després he tornat a canviar a català (no sé si he tocat alguna cosa més) i ara sembla que tot funciona. En resum, que en català som ben poca cosa en qüestió de tecnologies.

Anònim ha dit...

porta dos dies passant-me el mateix!

miquel ha dit...

A mi em va começar ahir a la tarda i crec que ho he soluconat seguint les instruccions del post (i del bloc esmentat). Em pensava que al nord no arribaven aquests desastres informàtics :-)

kika ha dit...

a mi me va passar nomes una vegada volent entrar amb safari. aleshores ho vaig intentar amb el crome, i cap problema...