26.9.16

seguiment parcial


He seguit una mica -una miqueta- les festes de la Mercè, en part directament i força més, però a l'atzar, a través dels mitjans de comunicació. Aquestes festes d'inici de tardor em semblen molt bé i si no hi participo gaire és únicament... En fi, no té cap importància.

Em vaig llegir el discurs inaugural de Pérez Andujar que em va despertar complicitats i, inevitablement, nostàlgies. No vaig tenir cap interès a informar-me del pregó alternatiu de Toni Albà: on s'és vist que es proposi una alternativa a allò que no es coneix? Em vaig llegir la salutació de l'alcaldessa que ja em sembla bé; el millor per als discursos de presentació dels actes és no ser gaire original, potser per això em va sobrar, copio textualment: ... sense cap agressió masclista ni cap discriminació envers cap col·lectiu. L'alcaldessa m'ofèn i si li perdono les especificacions és perquè és nova en el càrrec o..., m'abstindré d'adjectivacions que podrien semblar ofensives.

Mentrestant, el piromusical coincideix amb els resultats de les autonòmiques de Galícia i el País Basc. Res a dir, fa anys que els gallecs, els bascos i els piromusicals barcelonins presenten poques sorpreses.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo he aprofitat una mica la Mercè, però en comptes de fixar-me en la part política de discursos he tirar més pels espectacles dels parcs, més bonics, com a mínim fins que comença a ploure.

Clidice ha dit...

mandra infinita de festes majors i menors i pregons i pregoners ...

miquel ha dit...

Pons, ja he vist a Instagram, una petita espurna de la teua estada al parc de la Ciutadella :-) La literatura, però, també és divertida.

Va, va, va, Clidice, segur que en un raconet del cor et queda espai per a festes majors, a part de les menors, i per a pregoners majors i menors. :-)