1.3.17

Jahvè va restablir la situació de Job (Job: 42:10)

Em sembla innecessari incloure la meua apel·lació, però crec de justícia afegir el resultat final, de moment. El que no entenc és com es pot fer és això de la restricció d'edat; esclar que jo sóc un incompetent en el tema, o no? Ah, quin plaer reveure el final de la pel·li...!


Gracias por enviar tu apelación sobre el vídeo a YouTube. Después de una revisión exhaustiva, hemos llegado a la conclusión de que el vídeo no infringe las Normas de la Comunidad, pero puede no ser adecuado para todos los usuarios, por lo que le hemos aplicado una restricción de edad. Esto no influirá negativamente en el estado de tu cuenta.
Para obtener más información sobre los vídeos con restricción de edad, accede a la página del Centro de ayuda http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=117432.

Atentamente,

el equipo de YouTube
 
 

3 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

com deiem de menujts, 1,2,3 salvat. T'han perdonat la vida. Bigas luna no ho entendria em sembla, possiblement Kafka si. És el futur que ens va venint, cada vegada amb més restriccions a qualsevol llibertat d'expressió. S'haura de tornar a escriure entre línies com en temps de Franco in vigilar molt el que es publica en imatges.

salut

Pons ha dit...

Jo també m'he barallat amb els de Youtube, però he perdut, i amb raó xD CT1571

miquel ha dit...

Mai com ara, Francesc, sota tanta aparença de llibertat, hi ha hagut tan control. I ui té la informació té el poder.

No sé si realment havies de perdre, pons.