6.4.16

minimalisme


Em preocupa com focalitzo petites coses insignificants. Avui, per exemple, he sentit, sense cap intencionalitat, com la veïna de quatre pisos més avall, que aprofita per parlar per telèfon mentre surt al pati a fumar un cigarret, renyia la seua interlocutora (o interlocutor?) per no posar-se la faixa. La resta de la conversa m'ha semblat intranscendent, però m'he quedat amb les ganes de saber per què qui sigui no és posa la faixa, per què se l'hauria de posar i per què algú s'atreveix a retreure-li l'oblit o la desídia. No sabria dir quin dels tres dubtes és prioritari i no tinc prou confiança amb la veïna, que no deu portar gaire més de dotze anys a l'edifici, per demanar-li detalls. A més, segur que em diria que durant els darrers cinc minuts han passat coses molt més importants al país, per no parlar del món, i m'ompliria el cap de transcendències; segur, segur.

8 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

la faixa, ole ole i olá, cantàven els de la trinca. Ara que estem instal·lats en el sofisticat món dels eufemismes, encara s'en diu faixa? No s'en diu: reductor provisional de penjarelles mórbides.

Anònim ha dit...

Els lectors d’aquest blog volem que facis periodisme d’investigació i ens informis sobre el perquè de la faixa.

miquel ha dit...

Francesc, ja investigaré si es fa servir el nom que dius (suposo que abreviat).

En canvi, Pons, malgrat les peticions via email, em fa una mica de por investigar aquest cas concret, intueixo algun perill.

Carme Rosanas ha dit...

A mi també em queden els dubtes petits... Els grossos, sobre les coses que passen i elscdisgustos, me'ls acabo espolsant de sobre per poder viure amb una mica d'energia. Ja veig que no investigaràs... ;) he, he, he... Seria divertit i voldria veure la cara de la veïna quan ho fessis, segur que hi ha un risc elevat, t'entenc!

Clidice ha dit...

Com en Pons, necessitem saber el perquè de la cotilla. O sigui que et tocarà fer l'ídem i informar-nos puntualment.

Ai, ara no dormiré tranquil·la per la qüestió faixívola.

miquel ha dit...

Menys mal que entens els perills de l'empresa, Carme. Esclar que si creix la petició d'una investigació alguna cosa hauré de fer.

A veure, Clidice, com que tinc poca experiència en el tema, que et sembla si en parlem i em suggereixes com puc enfocar la qüestió. És més, i si et facilito els passos per tal que actuïs tu? Espero resposta.

Clidice ha dit...

Tu no saps amb qui et jugues el doblers ;)

miquel ha dit...

Clidice, què puc perdre?