7.6.16

el vianat atípic


Llegeixo el titular – El vianant, rei de la superilla de l'Eixample- a primera pàgina i el principi de l'article. Segurament hauria d'haver continuat la lectura i sabria que no només s'habilitaran més zones verdes i circularan menys cotxes, sinó que les voreres estaran lliures d'aparcaments de motos que no fumejaran cap al vianant quan les engeguin i esperin el moment oportú per afegir-se al trànsit -escàs-, també desapareixeran les bicicletes... i els patinets i els ... -com es diuen aquestes planxes lleugerament corbades amb quatre rodes?- i els gossos lligats o no i les terrasses de mitja vorera amb cartell anunciador de menús a l'altra banda i els semàfors estaran sempre en verd, és a dir, com si no hi fossin... i ..., potser m'hauria de llegir l'article.

Esclar que tot això -o el que sigui- passarà, segons diuen, a l'esquerra de l'Eixample, que les millores van per parts. Ho anirem a veure i esperarem que ampliïn la zona.



P. S: A mi, que no condueixo i cada dia faig alguns quilòmetres a peu, soroll i fum a part, el que menys em molesta són els cotxes, sóc un inconscient.

3 comentaris:

Allau ha dit...

Efectivament, els cotxes solen ser els únics que van per on toca.

Anònim ha dit...

No diu quan trauran els peatons del mig? Son una nosa, sempre me’ls trobo sota les rodes de la bici.

miquel ha dit...

Aquesta és la qüestió, Allau, els més fàcils de regular.

Pons, Sagarra i els seus irregulars et posarem pals a les rodes. Quedes avisat.