23.12.14

endarreriment


Sensació d'endarreriment, de temps que fuig abans que arribi el temps lent de les tardes que a poc a poc porten una mica més de llum. A hores d'ara ja hauria de saber quins llibres m'emporto per llegir o rellegir. Durant aquests dies m'agrada passar pàgines d'alguna novel·la ambientada a Nadal, o unes narracions. No tinc res de nou i no sé si tinc ganes de llegir res vell. Darrerament m'ha vingut el desig de tornar a El misteri de Nadal, de Gaarder, però tinc els prestatges tan desordenats que sóc incapaç de trobar-lo, potser el vaig regalar; de tota manera, aquesta novel·la s'ha de començar a llegir el primer dia d'advent. Una altra vegada les rondalles de Jesús Infant, de Carner? Nooo, aquest any no. El conte de Dickens? Me'l sé massa. El conte de nadal de l'Auggie Wren, d'Auster? Massa curt i també ben present. The Stupidest Angel: A Heartwarming Tale of Christmas Terror, del toledà Moore? Ni pensar-ho.

En fi, ja trobaré alguna cosa, encara que sigui prenadalenca o psotnadalenca, vella o nova.

Bones lectures -o qualsevol altra cosa bona- a tothom durant aquestes festes.


4 comentaris:

PS ha dit...


Segur que alguna cosa trobaràs per llegir, aixo rai...
També tinc aquesta sensació que el temps fuig abans d'atrapar-lo, els dies passen i no faig el que hauria de fer.Potser és perquè l'acotem massa. El que no tinc és la sensació dels altres anys, d'estrés per les dates, m' ho vaig proposar, per salut, i de moment ho aconsegueixo.
Fent una comparació culinària em vaig imposar que fossin com un brou vegetal reparador, no pas com una escudella contundent carregada de toxines.

Bon Nadal Miquel.

Carme Rosanas ha dit...

Ho trobo molt endreçar això de llegir històries sobre el Nadal, per Nadal... Em sembla que jo no ho he fet mai. Vaig llegint allo que em cau a les mans desendreçadament sigui l'època que sigui...

Segur que trobaràs coses per llegir... Sobre la marxa, Miquel. Jo tampoc sé què llegiré, a part d'acabar el llibre d'en Pep Coll que tinc a mitges: dos taüts negres i dos de blancs.

Que passeu molt bones festes. I que gaudeixis de la lectura, de les fotografies, de la família i de tot el que se't posi per davant.

fra miquel ha dit...

Per aquestes dates sempre em proposo fer un munt de coses... "Per les festes de Nadal faré això i allò..." I finalment em falta temps per fer-ho tot.
Entre celebracions amb la família i trobades amb amistats no queda temps per lo proposat. També faig el mandra, és clar. Quan si no ho podré fer? ;)
Tinc lectures pendents que voldria avançar aquests dies: "213 cuentos chinos" que ha escrit i m'ha regalat una bloguera. "La societat literària i el pastís de pela de patata de Guernsey" Que em van deixar i recomanar. I "La mujer justa" de Sándor Márai, llibre proposat pel club de lectura. Ja veus, res relacionat amb el Nadal.
Espero hagis trobat el teu llibre per aquestes dates, i ho passis bé.
Tingues una bona entrada d'any, també :)
Abraçada

miquel ha dit...

Bon any, A.
jo també faig propòsits, petits, però la realitat sempre supera la meua ficció :-)


Carme, jo ho he fet alguna vegada això dels llibres relacionats amb el temps, però habitualment també em dedico al que m'arriba.
He llegit poquet aquests dies, però no em queixo, les pauses també van bé.
Molt bones festes, Carme, siguin d'acció o de reflexió


Jo, Miquel, tan com coses a fer em proposo coses a no fer, però ni uns ni altres propòsits s'acaben d'acomplir. Normal, esclar, aquesta és la finalitat dels propòsits.
Bon any! ei, i em va agradar rebre la teua música.