26.5.05

epopeies

He seguit la final a partir de la segona part, en el moment que el Liverpool perdia per 3 a 0. Més que en cap altre esport, en el futbol es deuen realitzar les petites epopeies modernes. Milions de persones del cinc continents veien com el més dèbil acaba guanyant el favorit quan ja tot semblava impossible. L'esforç, però també l''atzar, el destí, la fortuna, han tornat a jugar el seu paper. Llàgrimes d'alegria i de tritor als cinc continents. Milers de persones manifestant-se al carrer. Els bàrbars del nord, dirigits per un renegat, han guanyat els civilitzats mediterranis. I a TVE uns comentaristes faltats del més elemental sentit de l'èpica.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

només he passat a dir-te bona nit
;)
(s'ha notat que no m'agrada el futbol, oi)
mar

miquel ha dit...

No desesperis, potser t'arribarà a agradar. És un gran relaxant si no li poses massa passió. Gràcies.

Anònim ha dit...

Només dir una frase d'en Michel al minut 2 de la segona part, previ record del Milan 4- Barça 0 de l'any 94: "Crec que l'entrenador del Liverpool els hi haurà dit que s'havia de defensar perquè és millor no sortir golejats". És molt trist que això ho digui un ex-jugador de futbol. No el puc soportar aquest payo...

Anònim ha dit...

Cara'm amb el Liverpool, ara que ha de ser un turment seguir una final de la Champions amb en Michel de comentarista. Perque el Puyal el Liverpool no el retransmet oi?