24.2.17

Carnaval, carnaval... fora la quaresma i el judici final!


No recordo si vaig arribar a combregar els nous primers divendres de cada mes durant nou mesos seguits, però tenint en compte que vaig passar set cursos escolars (el darrer no compta gaire, que, com qui diu, estava en règim d'hotel) en un internat regit per capellans diocesans és molt possible que sí. Com se sap, el comportament anterior assegura morir en la gràcia de Déu i, en conseqüència, arribar al Paradís, purgatori a l'entremig si s'escau.

M'han vingut aquestes històries passades al cap en llegir que Urdangarín s'haurà de presentar cada principi de mes des del seu paradís suís -el seu soci des del paradís espanyol- a no sé ben bé qui i, segons com, té possibilitats de no passar pel purgatori de la presó, que ja ha patit prou i es presenta puntualment quan li demanen. La justícia, els jutges, els fiscals, cada cop són més comprensius, això m'agrada, em reconforta, em torna a fer recuperar -una mica- la fe en els humans. He pensat també que Urdangarín -ja sabeu com en són de religiosos els bascos- segur que devia fer els nou primers divendres de mes, de manera que no dubto que passarà del paradís al Paradís.

Mentrestant, a les presons... Fora, fora, no continuo, que són temps d'alegria. Al·leluia, al·leluia!


P. S. : Segona querella de la fiscalia contra Forcadell, aquesta vegada acompanyada de Lluís Corominas, Anna Simó i Ramona Barrufet, per permetre un debat i la votació subsegüent. Joan Josep Nuet no entra en la querella malgrat que va actuar igual que els anteriors perquè: la falta de voluntad de sumar al proyecto político de ruptura unilateral con el sistema constitucional se infiere de su trayectoria política como diputado. Al·leluia, al·leluia que som al Carnaval!

I el fiscal -exfiscal- de Múrcia, mentrestant... Apa, alegria, alegria!


3 comentaris:

Júlia ha dit...

Jo no els vaig acabar mai de fer, arribava l'estiu i ja se'm tallava el compte.

Francesc Puigcarbó ha dit...

divendres de qué? vols dir que no aniré al paradis? m'en vaig a atracar un banc i ja torno.... ah! El senyor de Murcia és un corrupte no corrupte.
Recorda la frase de l'ex alcalde de Xeres: LA JUSTICIA ESPAÑOLA ES UN CACHONDEO. I d'això en fa ja temps.


salut

miquel ha dit...

Potser a mi em va passar el mateix, Júlia (o durant les vacances de Nadal ja se'm tallava)

No m'agrada parla de justícia, Francesc, prefereixo concretar en jutges, advocats, fiscals... La justícia tothom sap que és un ideal i com a tal, impossible d'assolir.