3.10.17

ales daurades...?


Em disgusta la concentració davant de la comissaria de Via Laietana (i Calella, i Pineda), trobo que s'adiu poc amb el tarannà dels catalans. Quin és el tarannà dels catalans? En aquest aspecte la meua ignorància és abismal, total, però el món és ple d'experts en el tema.

Resulti el que resulti i sigui quan sigui, les estructures d'estat catalanes diferiran molt poc de les de qualsevol altra democràcia. Esclar que el tarannà català...

Em sap greu no haver sabut que el cor del Liceu sortiria al carrer a interpretar Va pensiero. No explicaré ara la meua relació amb aquest fragment de Nabucco ni amb Verdi al llarg del temps. Tota música, a part dels seus valors intrínsecs -també simbòlics-, té un efecte sentimental -emotiu- amb qui l'escolta que és complicat d'expressar en paraules. Si se'm permet, comparteixo el cor aquí una vegada més.
 


M'ho deixava: TV3 va emetre dissabte a la tarda El Patriota.

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

A mi tampoc em va agradar massa, però si t'hi fixes són uns altres catalans, gent jove en la seva majoria, una nova generació i manera de fer tambè en política.

miquel ha dit...

Potser sí, Francesc.