9.10.17

Final del bucle?


S'ha acabat el bucle? Ja no es tornaran a repetir els mateixos passos dels darrers anys i reinici? Potser sí que si es declara la independència dimarts tot el que vindrà seran novetats. M'ha semblat veure des del govern de Catalunya un interès gran a trobar algú que faci de mitjancer entre el govern d'aquí i el d'allà, però el temps ara és massa ràpid i, per altra banda, dubto, estic segur, que Madrid tingui res a negociar; Rajoy continua assegut esperant veure passar els cadàvers dels seus enemics.

Dels polítics no cal esperar gaires novetats, però, i dels ciutadans? Trauran els diners, per exemple, dels bancs que han canviat de seu per guardar-los a casa o posar-los en bancs locals o de tercers països? Que això no afectaria ningú? Ni idea dels milers de milions que es poden moure i de les repercussions. Beuran els ciutadans Codorniu o Freixenet el proper Nadal o es decantaran pels caves de Nadal? Poca cosa? Uns quants milions. Malament si tornen a començar aquestes històries, o no.

Com que la meua -la dels altres també- capacitat de predir el futur continua sent nul·la, qualsevol avançament que faci -no que imagini- és ficció. Temps apassionants, per a bé o per a mal, i a viure, que són quatre dies, o menys, segons com vagin les coses.

3 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Ningú sap que pasarà, fer previsions de futur actualment és impossible. Jo, com no bec cava, m'ès igual, i la resta, chi lo sa.

Oliva ha dit...

SIA LO QUE SIA,SALVEM LA DIGNITAT...I PREPARATS PER UN RETORN A "ALLO"...
JO JA FA ANYS QUE NI GOTA DE FREIXENET,UN CAVA DE MOLT BAIXA QUALITAT PER CERT...I FAIG BOICOTS,SI,FAIG BOICOTS.

miquel ha dit...

Ja veus, Francesc, el present dona pas al futur ràpidament. el ritme és bo.

Ah, la dignitat... Com totes les paraules que indiquen coses intangibles, cadascú la concreta al seu aire. La veritat, Oliva, és que jo no sóc gaire digne, o sí, no ho sabria dir.