17.12.05

a la consellera













Rebo, com alguns de vosaltres, aquest mail de la consellera d’educació (l’ha enviat també a tots els professors, pares de la pública i la concertada, als alumnes? I a la societat en general?). M’agrada que em recordi en aquestes dates, tot i que m’agradaria més que ho fes durant la resta de l’any. Però permeteu-me que, d’acord amb l’esperit nadalenc, no continuï ara amb un memorial de greuges sinó que li torni l’atenció que m’ha tingut.

Amb el desig de començar
a treballar conjuntament per
una educació digna,
vull desitjar-vos (desitjar-li, desitjar-te?) molt bones
festes i un feliç any 2006!


Estic segur que no cal que li trameti directament la felicitació, consellera, perquè imagino que llegeix tot allò que escrivim els qui estem a les seves ordres.

P. S. Continuant amb l’esperit nadalenc (el d’abans, és clar, el de la innocència d’abans de les consoles), potser aquest Nadal m’allargaré al Nacional a veure les aventures d’en Massagran dirigides per Joan Castells. A veure quin dels meus nebots o nebodes convenço. Ens hi divertirem i, a més, tinc curiositat per conèixer les modificacions que s’han fet per convertir l’obra en políticament correcta.

8 comentaris:

mar ha dit...

si portes els teus nebots a veure en massagran, avisa'm, que vinc amb tu
(així de pas porto la meva filla)

miquel ha dit...

Fet. Estic segur que és una representació imprescindible ;-)Ara he de convèncer les mares dels nebots que no els passarà res per venir unes hores amb mi.

lola ha dit...

Tota mare del món festeja que els nens marxin unes horetes (apa, adéu, porteu-vos bé, cordeu-vos l'anorak, les bambes...adéu, adéu. Buuff) amb els tiets.

Lola (paraules)

Anònim ha dit...

No perdis el temps amb aquests papers, val més rebre una nadalada enrevessada de mestre Foix.

miquel ha dit...

Segur que sí, Lola. A veure si munto un bus petit.

Ah, curniola, ja m'agradaria no haver de preocupar-me pel que diu la meva cap. De totes maneres, miro de compaginar.

Anònim ha dit...

Òndia, em pensava que només me l'havia enviat a mi, la felicitació. Posa'ts a demanar, que ens enviï una cosa amb cara i ulls, una tarja amb dibuix nadalenc, i, per cert, no ha fet caligrafia, la consellera.

Anònim ha dit...

a mi aquesta warra no m'ha enviat res.

miquel ha dit...

Ep Júlia, que jo sóc de la seva terra. Ja hi ha dibuix, encara que sigui una mica tremolós; donades les circumstàncies... s'entén una mica. Quant a la caligrafia, la inclinació a l'esquerra en la seva lletra és sospitosa, segons diuen els llibres de grafologia (res a veure amb la política).

El que deu passar, funcionari, és que tu encara deus estar en pràctiques o no has arribat a tenir un trienni. Potser l'any que ve.