26.12.08

més llunyana que invisible

Aquests dies estic en la incertesa d'una connexió misteriosa a Internet que ara ve i ara va, sobretot va -durant dies- més que ve. En aquest moment escric això sense saber si quan acabi podré penjar-ho. I com que les obligacions són el primer, diré que només dono senyals de vida per deixar constància que em vaig apuntar per primera vegada al joc de l'amic invisible patrocinat pel veí i entenc que he de deixar algunes pistes fins que per Reis li faci, al meu amic invisible -que no ho és i que no és amic sinó amiga- un regal definitiu i prou consistent. En fi, com que, repeteixo, que no sé quin serà el meu futur de connexions i desconnexions més immediat, m'atreveixo a deixar més d'una pista.



1. És molt possible que la meva amiga invisible vegi el mateix tipus d'arbres que veig jo des d'aquí, però és segur que allà no li ha nevat sinó que pot anar a torrar-se al sol.



2. Els dos vivim, crec, a la mateixa ciutat.



3. És gairebé segur que la feina que fa habitualment està molt per sota dels seus estudis i capacitats; és clar que qui més qui menys pensem que estem desaprofitats. En el seu cas això no la preocupa.



Continuarà.

6 comentaris:

Violant de Bru ha dit...

Bones Festes Pere!! Que tinguis una bon Any ple de felicitat, amor, salut, "feina" i molta poesia. T'he enviat la meva postal nadalenca però em retorna el teu correu (Quota eexceeded!!).
La teva amiga invisible penso que ja sé qui podria ser.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Hola Pere! ves que aixó de la connexió que va i ve no sigui cosa de la llevantada. Que aquest país no estem preparats per a cap fenómen metereològic que s'escapi de la normalitat.

mar ha dit...

entre connexió i desconnexió espero poder-te fer arribar una càlida abraçada, amb el desig inclòs de que passeu unes bones festes i un 2009 ple de felicitat.

un petó suau i càlid
:)

miquel ha dit...

Els teus desitjos són els meus, Violant.
Sí, el meu correu vell ja no existeix -cosa del proveïdor internàutic- , ara sóc en elque figura al meu perfil del bloc.
(no li diguis).

No estem preparats, és veritat Francesc. I els que haurien de tenir-ne cura no paren de poser excuses.
El que li passa a la meva connexió és que és mig piratejada o podria dir-se irregular. No em puc queixar.

Gràcies per l'abraçada, mar. I aquí tens la meva... i un petó festiu amb nadala inclosa.

zel ha dit...

Ni idea, ara, segur que jo no sóc, ni pel sol, ni pels estudis...

Anònim ha dit...

lol,so nice