20.11.14

aniversaris


Aquesta tarda he pensat que aviat faré anys, és a dir, un any rodó més, que els mesos i els dies ja hi són. És possible que, arribada l'hora precisa -segons consta en el paper pertinent i em va assegurar la mare, l'experta més qualificada en el tema- del dia assenyalat, no recordi l'esdeveniment.

Que se sàpiga, poques vegades apareixen al cel senyals indicadors de tals efemèrides particulars. Si no fos perquè sempre hi ha algú que em té en la memòria i em fa algun present material o/i de paraula, a hores d'ara, és a dir quan toqui, tindria una o dues dècades menys, cosa que encara em pregunto si seria positiva o negativa i si cal agrair o rebutjar el recordatori..., i el present.

Amics i amigues, companys i companyes sagitaris (sí, tu i tu... i tu) o de qualsevol altre signe zodiacal, considereu-vos felicitats quan toqui, o oblidats de paraula si és el vostre desig. D'això dels anys en un dia concret, en tinc poca memòria i ara no és qüestió de començar a mirar l'agenda que no tinc cada moment o d'estar pendent dels sorollets del mòbil.


7 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

la meva filla petita és com un rellotge i no se n'oblida ni un de ningú de la familia.

Per molts anys! quan toqui.

Francesc Puigcarbó ha dit...

veig que has posat un graffiti a la portada, ara m'ha donat per caçar-ne, a Sabadell n'hi ha un munt, imagina't a Barcelona els que hi deuen haver.

http://graffitiartsbdfpr.blogspot.com

anna g. ha dit...

Ja falta poc, sí :)

Carme Rosanas ha dit...

A mi m'agrada això dels aniversaris... Hi acostumo a pensar... Però no t'hi amoïnis gens, em donaré per felicitada, al menys per 10 o 20 anys i així... Feina avançada.

Pel que fa al teu... Doncs: Moltes felicitats, per quan sigui, que ja dius que és aviat...

Montse ha dit...

Ostres... no recordo el dia, ho sento, però sí que recordo que ets Sagitari, perquè n'havíem parlat en les nostres petites tertúlies, recordes?

Dona't per felicitat, i et desitjo que, el dia que toqui, passis un gran dia! Un petó i una abraçada!

Júlia ha dit...

Encara a la Happy Formiga hi queda algun llibre, ves.

miquel ha dit...

Francesc, jo per als aniversaris familiars també tinc ajudes; els d'amics i coneguts, no me'ls recorda ningú, i així vaig.
No m'havia fixat que tens un blog grafiter. Ja hi entraré. Món gran i divers.

Sí que s'acosta, Anna ;-)


A mi també m'agrada, Carme, i ja apunto dates de tant en tant, però després no sé on; ho hauria de centralitzar en algun lloc.
Gràcies!
ja miraré de correspondre't amb precisió si trobo alguna pista :-)


Sí, Montse, aleshores ens sabíem els aniversaris :-)
Moltes gràcies!


Sí que queden llibres a la Formiga, sí.