23.1.16

tendències?


Diuen que a Girona alguns s'han incomodat, i poca cosa més, que la sang no arribarà al riu -rius-, perquè han fet alcalde, tal com permet la llei, el 19è d'una llista. Qui sap si la tendència -no és el primer- es convertirà en costum i es faran apostes entre els ciutadans sobre qui acabarà sent l'elegit (quan escric aquest mot sempre me'n ve un altre al cap: Messies). Ja m'imagino la moguda i les màfies manipulant els resultats: res de nou en política. De tota manera, si la tendència es converteix en hàbit, estaria bé canviar algunes coses formals, per exemple, llistes electorals sense números, cartells només amb siluetes sense cares ni noms, entrevistes amb el rostre tapat... Cal rejovenir el sistema, donar-li nova vida, engrescar els electors amb inicviatives atzaroses. Sí, d'acord, després serà més o menys com sempre, però mentrestant...

Als ciutadans de Girona, em permeto recordar-los que segurament ha estat millor el dinovè -llàstima que no hagi estat el vint-i-cinquè o més lluny- que el quart: tothom sap que els primers sempre són els més incompetents.

3 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

Ara que fas aquestes reflexions tan assenyades, des de sempre que he pensat que seria l'última en tot: el meu cognom comença en X...
Però la vida fa la seva via i en algunes coses em penso que la X m'ha ajudat a caminar.
Salut sempre.

Oliva ha dit...

ELS ESGARRIPS DE L'OPOSICIO DE GIRONA, AN SEMBLAN LLOGICS,PERO EL SILENCI DE CEMENTERI DAVANT ELS "TREJEMANEJES"DE LA CUP,INCREIBLEMENT NO VAN MEREIXA CAP DEMANDA D'ACLARIMENT...VISCA ELS TRILEROS¡¡¡,SI SON DELS NOSTRES ESCLAR.

miquel ha dit...

El meu cognom comença en A., Olga, què t'he d'explicar: maleïdes llistes segons quan. Per això vaig agafar el costum de començar les llistes pel final. Però, en definitiva, ni tu ni jo som del mig.
Sempre salut.

Segur que tens raó, Oliva, però en política no conec ningú que no faci "trejemanejes", dels nostres i dels altres. Esclar, els ciutadans continuem tendint a la innocència.