4.12.12

que es fotin!

Estic convençut que ara mateix la Lomce, que s'aprovarà i es desenvoluparà definitivament quan sigui el moment, no només suposaria un manteniment sinó un increment de vots per al PP. M'imagino, per exemple, una estampa en jornada electoral en què un ciutadà, tocat per les polítiques erràtiques, permissives i triomfals del govern anterior i enfonsat definitivament pel caos del partit actualment en el govern en la més absoluta misèria del seu atur irreversible, estigui a punt de dipositar la seua papereta en l'urna mentre, vagament conscient d'una llei que no l'afecta -i tantes com l'han conduït a la situació en què es troba!-, mentre somriu sorneguerament i pensa en nosaltres, a qui no coneix de res,  mormola en un darrer vestigi d'una dignitat que encara procura conservar: Que  se  jodan!


Quanta tristor tot plegat...

5 comentaris:

ninona ha dit...

Quanta tristor i quin fàstic.

A vegades penso que hem entrat en un abisme de despropòsit i desencerts i embolica que fa fort, que no sé si ens en sortirem. Quina merda.

Clidice ha dit...

lluny, ben lluny aquesta patuleia.

Carme Rosanas ha dit...

Només hi ha una manera de deixar-ho enrere... només una!

fra miquel ha dit...

Cert que hi haurà gent així, Miquel. Però hem de procurar que siguin cada cop menys. No sé com però els hem de convèncer. Necessitem marxar d'aquell país. Quan més aviat millor i només ho podrem fer si som majoria indiscutible
Si que fa tristor, si.
Bona nit

miquel ha dit...

Quin fàstic, ninona, i quants enfrontaments que no caldria i semblem ja inevitables.

Clidice i Carme, així ho veig també jo, però em continua sabent greu la barbàrie interessada que crea barbàrie.

No, Miquel, no hi ha res a fer, no es pot explicar res que no s'hagi explicat o sigui evident. Hem de crear fronteres per a enderrocar fronteres quan les sangs tornin a fluir naturalment en el criteri propi de cadascú.