15.11.14

patatxup!


Acostumats com estem a tota mena de corrupcions i criminalitats tant oficials com particulars -puntes dels icebergs que imaginem o coneixem-, tant oficials com particulars, habitualment, i desgraciadament, gairebé res ens sorprèn ni ens espanta. La celeritat a resoldre amb benevolència o sense conseqüències punitives casos aparentment complexos i opacs contrasta amb la lentitud d'actuació o l'oblit d'assumptes que ens semblen d'una culpabilitat diàfana. És el pa de cada dia que fins ara ens hem d'anar menjant en silenci o entre protestes inútils, testimonis impotents.

De tant en tant, però, apareix algun cas resolt amb tanta velocitat i amb tan poca publicitat, amb tants pocs comentaris, qua la nostra impassibilitat trontolla. El cas delprojecte Castor fa pudor per totes bandes, és espectacularment sospitós des de l'inici, des de la seua mateixa concepció. La resolució final hauria de ser motiu d'investigació seriosa i atenta, no sé per part de qui, esclar. I en un estat normal -s'accepten rialles-, motiu de dimissions de petits i grans a dojo, però ja; després ja es veuria. De veritat quedarà tot ofegat entre la fauna abissal?

(Rialles dels butxaques plenes).

6 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Francesc Puigcarbó ha dit...

Es veu que en el contracte signat amb ZP hi havia una clàsula sobre aquesta indemnització si es paralitzàven les obres. Dit això, que vol dir que Florentino ja sabia que s'haurien d'aturar i es va curar en salut, sorpren, per un cantó la celeritat d'un Govern que no en té ni cinc, en pagar els 1.350 milions d'euros, i sorpren també el poc ressó que ha generat aquest pagament express, potser perque va ser dos dies després del 9N i ens tenien distrets amb aixó i Monago.

Assum ha dit...

Vergonyós!!!
I més que ho haguem de pagar entre tots.
On i com podem protestar?

Montse ha dit...

Estic taaaaaaan cansada...

miquel ha dit...

Completament d'acord, Francesc. I un encariment del gas durant 30 anys si no hi ha cap novetat. Continuo perplex.


Vergonyós, Assum. I encara que trobem el lloc i la forma de protestar, qui ens farà cas; es a dir, qui ens deshipotecarà el gas?


I ni ens deixen descansar, Montse.

Francesc Puigcarbó ha dit...

miquel, cada vegada que engegi el gas pensaré en Florentino. D rotes maneres 1350 milios d'euos en 3o anys dividit per a tots els consumidors, ens deurà sortir a poquet.