6.6.11

degoteig

Aquest és un país d'idees -i de paraules. Jo mateix, sense anar més lluny, aquesta setmana calculo que, entre noves i reciclades, he tingut més de 66 idees, xifra que els més idealistes potser consideraran un pèl escassa, però que a mi em sembla acceptable.

Preveig que la setmana que comença avui tindré poques idees i encara menys paraules, però no ho puc assegurar, perquè una de les tendències del territori és que rarament es compleixen les previsions. És clar que preveure també sol ser una raresa entre nosaltres.

3 comentaris:

Allau ha dit...

Si hi ha idees, procura que siguin 666, que és el nombre de la Bèstia. No sé de quin animal es tracta, però ha de ser d'allò més maligne, i les imprevisions li agraden. Em consta.

Francesc Puigcarbó ha dit...

el meravellós món de les idées, 66 està bé ni en sobren ni en falten, tot i que potser sera més adequat 70. "70 idées per canviar el món" seria un bon títol d'algún pamflet antisistema.

miquel ha dit...

faig el que puc, Allau: les idees em ronden però es rfesisteixen a mostrar-se.
Sabies..., no ja sé que no ho sabies, que el meu nom i els meus dos cognoms són 666 si al darrer cognom li modrnitzo la grafia? Compte!


Uf, Francesc, 70 es quedaria curt en el cas que esmentes, però de molt.

No, no, 66 està bé: sumat dóna 12, un número també interesssant, com se sap; restat dóna 0, que és el que hi ha; dividit dóna 1 que és el que som momentàniament; multiplicat, 36, que també és una xifra a tenir en compte...