3.1.06

interludi (continuació)

Si m’agradés la xocolata negra, la meva xocolateria preferida seria Fargas, al carrer del Pi amb Portaferrissa o viceversa, però com que sóc amant del mestissatge, els meus bombons preferits són els de xocolata amb llet, i també els compro a Fargas, aquesta botiga modèlica on encara saben què el bon cacau és la base d’uns productes de qualitat i on ni per les festes de Nadal es permeten cap concessió horària: si us trobeu davant de les seves portes i veieu que baixen la reixa, és que són les vuit en punt.
Aquests dies, els d’en Fargas tenen una proposta temptadora en un dels seus aparadors que no sé si és tradicional, estratègia de mercat de cara als Reis o pura ironia. Aprofitant que acaba de començar la llei de regulació de l’ús del tabac han omplert la primera línia de darrere els vidres de paquets de cigarretes i, en segon lloc, per als més enganxats o sibarites , han situats els cigars. Vaig estar a punt de caure en el parany, però tenint en compte el meu ritme de fum diari, em va semblar que canviar les meves cigarretes habituals pel mateix nombre de les que ells mostren seria accelerar encara més el meu suïcidi. No ho sé, potser en festes assenyalades...












P. S. Sense deixar de reconèixer els mèrits de Mònica López que tan sovint ponderen a la dona del temps, em veig en l’obligació de manifestar que el mèrit en la tria i l’adequació del seu vestuari no li correspon només a ella sinó que segurament en alguns moments no fa més que imitar l’elegància que caracteritza Tomàs Molina, el cap de meteoròlegs de TV3, que el primer dia de l’any ens va aparèixer impecable, enlluernador com la primera sortida de sol des del cap de Creus que va voler compartir amb nosaltres. Jo des de casa, vaig estar a punt de levitar, i això que s’havia tret el barret.

11 comentaris:

Hanna B ha dit...

m'agrada molt aquesta xocolateria que comentes, els aparadors són sempre espectaculars!!!!
jo sóc de xocolata negra (més del 70% no que ja té un gust massa fort)
però no hi he comprat mai! comprar bombons per a mi mateixa no ho he considerat fins ara, potser me'n regalo un dia d'aquest, per què no?
sobre el tomas molina, no diré res, que ell no m'ha fet res, però el temps de tv3 em fa renegar (concisió i precisió, dues paraules que desconeixen)

Anònim ha dit...

Sobre gustos no hi ha res escrit. El temps de TV3 el trobo immillorable, que pel món ja hi ha massa sonso solt.
Jo també vaig estar a punt de levitar, quan va sortir el Tomàs. Però levitaria més depressa si em regalessis un paquet d'aquesta xocolata :)
Perejoan

Xurri ha dit...

Xocolata, amb llet i avellanes... perdició total. Molt més addictiva que el tabac, decididament.

Anònim ha dit...

Quan veuràs com levites serà si canvies les cigarretes de tabac per les de xocolata.

mar ha dit...

xocolata fosca... ufff...és una de les meves perdicions

(demà si puc m'hi passo... i em perdo una estona més per començar bé l'any)

Anònim ha dit...

xocolata negra,xocolata amb llet, xocalata blanca, amb avellanes, amb ametlles... amb el que sigui i com sigui, però xocolata!! una perdició, un regal de la vida que no es pot deixar passar!! bon profit! a mi ja m'ha entrat el desig de menjar-ne i mireu quina hora és!

miquel ha dit...

Si no tens por de crear-te addicció, entra-hi algun dia, Hanna. A mi m'agrada el temps de tv3, el trobo molt ben estructurat. Tu és que no has vist en Picó a BTV.

Què vols dir, Perejoan? Insinues que ara vols començar a fumar xocolata? Va, vine per Barcelona i ens hi allarguem.

Així que t'he pescat, xurri...;-)

Em sembla, joseparnau, que tu també vas amb segones...

No abusis, mar, que després ja saps què et passa.

No m'esperava tanta gent viciosa. Tu també, Esther, ja per esmorzar... i sense descriminacions de color i aspecte, veig.

obat herbal bronkitis ha dit...

Perquè plorar pel futur

muara farma ha dit...

Si no tens por de crear-te addicció, entra-hi algun dia

obat herbal fistula ani ha dit...


awaited next article
obat herbal fistula ani







obat herbal bronkitis ha dit...

herbal medicine can help treat the disease that you are complaining about and there are no side effects
obat herbal kanker prostat tanpa operasi
obat herbal penyakit chikungunya
obat herbal bronkitis