20.4.11

solidaritats diverses

Els funcionaris -suposo que tots- hem rebut una ... Una què? Una felicitació? Un comunicat? Un recordatori? Un espai publicitari? Tot, i més, una mica? És igual, no importa, sempre és de bon rebre un correu amable del teu cap suprem. Per als qui no l'han rebut, diu això:

Benvolgut, benvolguda,


Dissabte que ve és Sant Jordi, una Diada amb molt de significat per al nostre país, i que enguany el Govern ha declarat Dia de la Solidaritat amb el Japó.


Aquest Sant Jordi el celebrem amb fotografies relacionades amb la Festa –llibres, roses, detalls dels edificis del Palau de la Generalitat i de Sant Jordi– que també estan disponibles al portal Dades obertes de la Generalitat. Amb l'oferiment d'aquestes imatges, la Generalitat vol posar a disposició de tothom materials gràfics propis que serveixin per impulsar iniciatives generadores de valor: publicacions, webs, aplicacions i altres productes. Per aquest motiu, t’animo a fer-ne tota la difusió que consideris oportuna.


Desitjo ben sincerament que tinguis una bona Diada de Sant Jordi en companyia de la gent que estimes.


Artur Mas


President de la Generalitat


Ja veieu que la temàtica és diversa. Quant a la fotografies -en faig publicitat i segurament en algun moment les faré servir- , em pregunto si a la Generalitat, a la seu central,  tenen alguna biblioteca i, a més, fullegen els llibres. No en sé res, no veig imatges.
Quant el desig d'una feliç diada en companyia de la gent que estimo, abans era un desig pels aniversaris i per Nadal. Ara tot s'aprofita. Ja va bé, en aquest món cada dia més inhòspit, cal aprofitar totes les possibilitats de felicitat, amb excusa o sense. Qualsevol dia un comerciant espavilat afegira les postals de Sant Jordi a les de les altres diades; de fet, més o menys, és una iniciativa que ja comença a estendre's, o això em sembla.
En tercer lloc, em sembla fantàstic que la Generalitat hagi declarat Sant Jordi -el sant Jordi d'enguany- Dia de la Solidaritat amb el Japó. Jo, és a dir, provisionals, o saragatona, tant és, declaro Sant Jordi, enguany, l'any que ve ja es veurà, Dia de la Solidaritat amb Somalilàndia i amb el Sahara. Les mostres de solidaritat dependran de cadascú.



3 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

No tan sols els funcionaris heu rebut la carta. També els interins. Està bé, això de generar valors. Està bé saber que mentre ens van acomiadant i precaritzant laboralment també ens conviden a mirar fotografies de flors. A poc a poc vaig comprenent el significat profund de la "Catalunya millor" que anunciaven.

Macondo ha dit...

Estratègia comercial, el Corte Inglés també envia felicitacions pels aniversaris.
Mira, em sumo a la teva proposta de solidaritat.

miquel ha dit...

Ei, Lluís, els interins i els funcionaris som una mateixa cosa, contempladors de flors perquè poca altra cosa ens poden oferir. Qui sap, potser algun dia serà una Catalunya millor... el temps...

Macondo, ja veus la virtualitat no costa gaire. Gràcies per la solidaritat, i tantes altres que ens queden per recordar i que no recordarem ni tan siols sabem.