12.9.14

vòrtex


Conjunt, multitud, festa, demanda, reivindicació, pertinença... El dia va passant. Ala nit, comenten a les teles els polítics, els tertulians habituals; la premsa en parlarà. Res que no sàpigues, res que no hagin dit abans. Avui ho deixes córrer, embriagat encara per totes les imatges, per cada detall, pels sentits. Ja pensaràs demà què quedarà en el centre d'aquest vòrtex.

























6 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

va ser impressionant,ho vaig veure via internet a través de Russia Today que ho donava en directe a través d'una corresponsal en castellà. (No tinc TV3)a casa, per`+o després m'hi vaig connectar també via internet quan la noia dipositava el vot. El que et deia, impresionant.

salut

Carme Rosanas ha dit...

Has fet un reportatge molt maco, Miquel.

I sí va ser impressionant... Un altre dia per no oblidar.

Des de "terra" amb l'ambient tant net, bonic i festiu que ens caracteritza... A mi em semblava que això de dibuixar les quatre barres funcionaria, però que quedarien una mica així així... Mes o menys. Quan vaig rebre, per watsap, la primera foto feta des de l'aire, vaig quedar bocabadada.

Perdoneu l'expressió de complaença, però som collonuts!! (Algú ho havua de dir). ;D

Josep ha dit...

Però jo penso que Espanya-la política és clar-, està tan immobilitzada que la Comunitat Internacional s'haurà adonat, oi? Quin paper més galdós!!
Molt bon reportatge, Miquel.

Elfreelang ha dit...

vas ser voluntari? jo també! impressionant desplegament de gent i de gent ! les imatges parlen per si soles

Montse ha dit...

jo estic pensant en fer-me voluntària... si no fos pels 5 fills, 7 néts i l'àvia... però potser, aquest vountariat de 2 hores per informar els indecisos... encara ho faré!

Quin dia més collonut, com diu la Carme!

miquel ha dit...

Impressionant, sí, Francesc. I vist des de prop, la mateixa sensació d'altres vegades: l'harmonia en la diversitat.
(Vas anar lluny per veure el que passava a la vora :-)

Gràcies, Carme. Ja veus, uns quants detalls, que la part gran ja la transmetien els mitjans.
És veritat, jo també pensava que el dibuix quedaria desdibuixat; agradable sorpresa.
Ben dit, Carme :-)

És clar que des de fora veuen l'immobilisme, Josep, però no crec que ningú faci massa cosa per dinamitzar, més enllà de discrets suggeriments.
Gràcies, Josep.

No, Elfreelang, aquesta vegada només vaig ser participant.
Dels desplegament, el que trobo més impressionant, a part del nombre i els sentiments, és la diversitat amb un mateix anhel.

Si tu fas de voluntària informativa, Montse, gran nombre d'indecisos deixaran de ser-ho. Ei, que els fills poden acompanyar-te o m multiplicar la tasca; els néts, encara no.