14.6.07

convergència

Ja hi tornem a ser: una multa de 300.000 euros a Acció Cultural i l’amenaça de tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià. Evidentment, Acció Cultural recorrerà la decisió, etc.

Mentrestant, se sap que hi ha negociacions entre les representants de les dues Generalitats per tal d’arribar a acords que permetin la reciprocitat d’emissions. Sembla que el punt més important a discutir és el que anomenen “de la convergència”. Es tracta d’anar baixant la qualitat de la programació del primer canal de la televisió catalana fins que sigui equiparable al de la valenciana. Jo, que sóc teleespectador ocasional però fidel, us puc assegurar, als qui no mireu la tele, que el procés ja va començar abans de tot aquest enrenou, però que en les darreres setmanes s’ha accelerat de manera considerable; us ho podria justificar amb exemples (de moment la sèrie estrella dels dos canals és Heroes- Herois (déu meu!), que s’emet el mateix dia pràcticament a la mateixa hora), però no vull cansar-vos. Calculo que en acabar l’estiu (època de reposicions que farien creure a un ressuscitat que no ha mort) la convergència serà total, així que demano a Acció Cultural que resisteixi i als catalans que encara miren “la nostra” que tinguin paciència, que aviat serà un fet la unitat cultural televisiva.

Mentrestant, demanaria que des d’aquí es fes alguna manifestació demanant repetidors per poder veure el canal 9 que permetin tastar similituds i diferències. Si voleu quedem divendres a les 7 a la plaça de Sant Jaume (es prega confirmació).

4 comentaris:

aiguamarina ha dit...

estava pensant que dur per ser visible, jajajajaja, jo quasi que m'apunto, portem entrepà? així seiem al parc a menjar-lo, abans de fer la mani, bé si no ens manifestem tampoc passa res oi?

perdona, ja m'he allargat, juas, s'encomana?

Petons!!!

Júlia ha dit...

És que si vinc a la mani no puc mirar la tele...

Anònim ha dit...

Pere, us acompanyaré de cor i pensament, tan de bo pogués venir personalment i compartir la vesprada.
Una abraçada,
=;)

miquel ha dit...

No et vaig del tot convençuda, aiguamarina, de la importància de la manifestació. Potser realment la teva opció és millor
Suposo que sí, que s'acaba encomanant.

I si portem una tele portàtil, Júlia, o tu necessites pantalla panoràmica?
Mira que si actuem potser sortirem a la tele...

Compte, jaka, que potser decidim venir a Tarragona. A la fi, ens cau més prop del canal 9. I estic segur que tu series una gran organitzadora.