9.3.08

reflexió i redoxon

Silenci. No hauria de dir res, però no me'n puc estar: avui, en un assaig de les votacions de demà, s'ha demostrat que no cal la presència d'0bservadors internacionals. Malgrat les pressions, no hi ha hagut tongo -potser només que Zapatero s'ha convertit en José Luís. És això? Ai, només calia que fos "quatre", i tots contents.




Insperadament, ha començat a caure una pluja fina.

6 comentaris:

Xurri ha dit...

ai, senyor... i que no es presentin al congrés... qué t'hi va, que arrasen.

es pot fer apostatisme de nacionalitat? al menys a efectes d'eurovisió...

Montse ha dit...

és una broma, no???????

Anònim ha dit...

Almenys és un ésser humà, el representant irlandès és un gall dindi de goma...

aiguamarina ha dit...

Es molt bó el que ha passat, m'agrada en Buenafuente, m'agrada aquest actor, el que féia de gilipollas al terrat,(si voleu talls, busqueu els del Terrat al youtube) i m'agrada el joc que se li ha tornat en contra a la Carrà (que presentava la gala) i en Uribarre (que va marxar abans que acabés)
Ha estat un conjunt de coses crec,
una conya dels que ho vàren proposar, una conya dels internautes,i mollllllta conya de qui va votar, però hi ha un rerefons... de molestos amb aquest programa arcaic, en la manera prepotent i unilateral que sempre han portat als artistes crec que també en com gestionen TVE i com una vegada fet tot aixó... els politiqueijos, amiguismes i demés a Europa, només servíen per tornar amb dos punts al cap, per que s'ha donat un cop el cantant, jajajajaj.

Jo crec que el que ha passat es que la gent s'enfot, i del que primer s'enfot es de sí mateix, és la millor manera, amb sentit del humor per el món. I que guanyi el millor, jaajajajajaja!!!

Un beset!

( El que ha demostrat aixó, es que la gent podría fer molt, només cal quí tingui dos dits ( o un ) de front els guii per bon camí )

:)))

Montse ha dit...

hehehehe, així que és veritat! quin país, maremevasenyor, hehehehehehe!

vaig a veure la tele...

miquel ha dit...

No es presentaran, xurri, perquè no volen barrejar política i realitat. Ni se t'acudeixi fer apostasia ara: per fi són qui s´´on, que no sóc jo.

I tant humà, Ferran. I humanes les noies. Si vas als comentaris de "La Vanguàrdia", però, veuràs, en alguns casos, que la culpa (?)continua sent dels catalans.

Saps aiguamarina, que estic molt d'acord amb molts aspectes de la teva anàlisi? I sentir vergonya pel que puguin dir dels espanyols en un festival de vergonya em sembla una vergonya. Hi ha més coses a dir, segur, però ara no toca.

Així, arare, que et pensaves que una persona tan seriosa com jo feia broma? Mai! El que és una broma és el sistema de tria de TV1