12.11.05

apunts comercials

Em sento desconcertat. No sé si dir que en els temps actuals és absolutament inconcebible o precisament a causa dels temps que corren cal trobar-ho normal. Fa uns dies, mentre esperava que la Joana sortís del forn amb el pa, vaig llegir en la paret lateral d’un establiment de Travessera de Gràcia aquest anunci:

No sé si la demanda té molt o poc èxit perquè una mena de pudor va fer que no m’atrevís a entrar a preguntar finalitats, edats, condicions i preus. No sé si les ordenances municipals preveuen aquest cas o es tracta d’un nou negoci que prosperarà i es multiplicarà en els propers mesos perquè tot comerç és acceptable mentre es paguin els impostos i es tinguin el permisos corresponents. De totes maneres, el comprador no devia sentir-se completament tranquil amb la seva innovadora iniciativa, perquè en lletra petita, com a contracor, va ampliar la demanda (els sants també deuen anar escassos), tot i que quedava clar que només ho havia fet en un intent de despistar: el seu objectiu principal no oferia cap dubte.

6 comentaris:

estranya ha dit...

Ara m'he perdut, amb l'anunci. Hi ha alguna falta d'ortografia que no aconsegueixo esbrinar què és? O quin tipus d'establiment era? No ens ho explicaràs?

estranya ha dit...

Buf! Ara ho he entès! És que sóc una mica lenta...

miquel ha dit...

Em treus un pes de sobre, estranya, perquè no sabia com enfocar-t'ho sense envermellir. Ves, al final potser no és el que jo em penso, però...

mar ha dit...

després de tot un dia a la festa dels súpers (sota la pluja) ara estic espesa i no acabo de "pillar" de què va el tema

ja m'ho explicaràs (encara que t'hagis d'envermellir)

Xurri ha dit...

Quin cràpula!! No en te prou amb les verges, que també busca sants i per si de cas, nines....

Ben segur que en clos aquesta falta ja l'ha prevista i deu tenir la seva sanció corresponent, tipus... 300 eurus per cada una de les tres demandes??

miquel ha dit...

Em nego, mar. Fes una segona lectura, com l'estranya. O pren exemple de la xurri.

Realment em va semblar inconcebible al principi, encara que després vaig pensar que si en Clos prenia cartes en l'assumpte i en treia alguns calés potser ens rebaixaria els impostos als barcelonins com cal. Per les verges li proposaria un mínim de 500 €, quant a sants, dubto que en trobi, i sobre les nines no tinc criteri.