14.11.05

mata la tele

Pujant cap a casa veig una pintada nova a la porta d’un garatge: MATA LA TELE. L’artista ha dibuixat un televisor de 40 x 50 aproximadament amb una cueta que representa el fil i, al final, l’endoll. No ha inclòs cap signe de violència.

No acabo d’entendre el motiu de la ràbia, però intentaré ficar-me en la seva pell.
Els programes que es poden veure en obert al televisor ja els coneixeu. A ¾ de 7, quan arribo a casa, no em ve bé mirar res del que fan. Darrerament s’ha afegit en obert l’antic Canal +, que no sembla oferir res de nou, en tot cas el que és segur és que no veurem cap llargmetratge.

Fins a les 7 faig una mica de zapping a través de l’ordinador:
Andorra TV: carta d’ajustament.
Valladolid, canal 29: publicitat de Parrillada Argentina (un restaurant?)
Onda Jerez: dibuixos animats doblats a l’espanyo americà
TV Salamanca: res sobre els papers; també dibuixos animats.
TV Segovia: els mateixos dibuixos que a Salamanca.
Vatican Sat 2000: publicitat de Fiat i després de formatge parmesà.
USA WVUE: Escenes i comentaris sobre la sèrie House.
Japó. LFX TV2: repàs de la programació de la setmana.
Austràlia SBS: notícies sobre Israel.

Començo a entendre la pintada. Faig cas a l’artista i mato la tele. Em temo, però, que masoquista com sóc, potser la ressuscitaré una estona aquesta mateixa nit per veure com parlen d’un mort a Àgora.

Diuen que dintre de poc, amb la televisió digital terrestre, que ens costarà una pasta en canvis a l’antena i en l’adequació del nostre televisor convencional, tindrem una oferta increïble de nous canals i una qualitat de visió supèrbia. Ens aconsellen que comencem a pensar en una pantalla plana LCD o de plasma, com a mínim de 30”. Serà un goig per alguns podeu veure la mateixa porqueria repetida en tants canals amb tanta definició i tan gran.

3 comentaris:

Xurri ha dit...

Matar la tele es una opció a considerar. Sense drames ni radicalismes, simplement regalant-la, apartant-la, amagant-la, apagant-la, no engegant-la...

Encara que si penses quantes hores de vida s'ha menjat sense donar gaire be res a canvi, notaràs que desperten certs instints homicides... compte amb la sabatilla!!

mar ha dit...

matar la tele, o la tele mata (les neurones)(?)

ufff... a mi només em faltaria mirar la tele... si m'hi esforço puc fer-ho mentre dormo... hi ha qui diu que s'hi dorm molt bé davant la tele (tot i que expliquen històries per a no dormir)
quan canviïn això que tu dius, espero estalviar-m'ho
:)

miquel ha dit...

Ja és això que dius, xurri, encara que de vegades la relació, com sovint passa, és d'amor-odi.

És veritst que tu tens pocs temps, mar. Tot això que et guanyes.