30.5.07

per favor! Tinky-Winky!

No ens arriben gaires notícies de Polònia, cosa que deu significar que es tracta d’un país més aviat avorrit –o bé africà-. Hi ha vegades que un, normalment mal informat, no sap si en aquest país governen els bessons o el Papa, ara alemany però de marcades influències poloneses. Bé, que em faig un embolic. Polònia no és el paradís dels homosexuals, fins i tot se n’han adonat a la Unió Europea a la qual pertany, i de tant en tant els criden l’atenció per aquesta qüestió i d’altres de semblants. En la seva dèria persecutòria, ara han trobat uns presumptes homosexuals i han posat la maquinaria de l’Estat, representada pels psicòlegs, a esbrinar si els teletubbies tenen aquesta “desviació”. Ja m’agradaria assistir als interrogatoris que els faran i als arguments exculpatoris, o no, dels teletubbies, sobretot de Tinky-Winky. També m’agradaria saber quin membre del govern se sent especialment atret per Tinky-Winky, perquè aquest sí que s’ho hauria de fer mirar. En canvi el del barret de pell de vaca... I al darrere de tot, com sempre, els Estats Units. Vaja, vaja.

La Portaveu dels Drets del Nen del Govern de Polònia, Ewa Sowinska, ha afirmat que experts del seu departament analitzaran si la famosa sèrie televisiva infantil de la BBC Teletubbies fomenta l'homosexualitat.

Sowinska ha assegurat que va tenir notícia pels mitjans de comunicació de la possibilitat que la sèrie infantil pugui promocionar continguts homosexuals. "Segons sembla als Estats Units algú va advertir que es tractava d'una manera d'influir sobre el comportament dels nens". No obstant, ha admès que mai havia associat el Teletubbie Tinky-Winky amb l'homosexualitat, "tot i que sempre va amb una bossa de dona"."M'he adonat que els nens veuen la sèrie amb molt de gust i els mateixos Teletubbies em semblen molt afectuosos i fan ganyotes molt còmiques, però abans que apareguessin les sospites vaig veure diverses vegades la sèrie i vaig pensar fins i tot que el teletubbie que portava la bossa de dona devia sentir-se molt incòmode, perquè no sabia què fer-ne, com si no la necessités", ha comentat Sowinska. Així mateix, sobre aquest personatge ha sostingut: "Al principi no em vaig adonar que era un noi".




De les agències.




Per cert, es veu clarament en la imatge de més avall que Tinky-Winky, no és una noia, tot i que a mi em sembla que la forma una mica descurada de portar la bossa és molt atractiva.



4 comentaris:

Júlia ha dit...

Òndia, potser ara podran sortir de l'armari, ja els veia jo quelcom estrany... Cada dia se senten coses més surrealistes,la veritat.

Ferran Moreno ha dit...

De notícies, de Polònia, sí que n'arriben força últimament, i cap de bona. Ara, aquesta, és tan absurda que si no fos tan greu n'hi hauria per riure. Sobretot perquè fa quatre anys un predicador d'aquests dels Estats Units ja va sortir amb l'estupidesa aquesta. En fi, cosas veredes, que deixa el don Alonso Quijano.

Xurri ha dit...

Uix, doncs ara que ho dieu, és veritat que contoneja d'una manera extranya, i aquesta mà en aquesta pose amb la bossa xarol.lada... no acabo de veure, no obstant, on deuen tenir els genitals aquests peluixos. Ja se sap, sense sexe no hi ha ni homo ni heterosexuals.
En canvi crec que el quadrat de la panxa ès una tele, que fet i fet, és molt més obscè, i també sovint escandalòs.

miquel ha dit...

Passi el que passi, Júlia, els reivindicarem, encara que aquestes pells que el cobreixen siguin el menys sexi que qualsevol humà ha vist mai. Se n'han de tenir ganes...

Llegeixo molt poca cosa de política internacional europea, d'aquí que pensi que no arriben notícies de Polònia -de la de veritat-, però realment el poc que llegeixo és penós i, a més, confirma que la nostra Europa unida és un sistema més econòmic, o qui sap què, que una altra cosa. L'assumpte és realment vergonyós, encara que faci riure en una primera lectura.

Per mi, xurri, que els genitals els deuen portar a la bossa i que els han fabricat (amb permís) a la Xina. Deuen ser de "quita i pon" i segons les circumstàncies. Estic segur que els telettubies són polisexuals, com ha de ser.
Tens tota la raó, el quadrat de la panxa és indescriptiblement escandalós, però políticament correcte.