21.7.07

anar fent

A les 11 de la nit encara hi havia colles de turistes que feien el recorregut modernista, i és que la foscor confereix un encant espacial i especial, encara que avui l’arquitectura dels maons no era el meu tema.



















P. S. Em menjo un entrepà a quarts de dues i llegeixo la premsa. No estic per gaires subtileses. La columna d’avui (ahir?) de Baltasar Porcel sobre la Barcelona de Woody Allen demostra que esta en forma. Tot el que s’ha publicat en la premsa sobre el subdelegat del govern a Catalunya demostra que en aquest país el periodisme d’investigació és absolutament inexistent i, en conseqüència, tots els comentaris que es basen en les informacions llegides als diaris parteixen del no-res. La hagiografia, matisada o no, sobre Piqué fa vomitar, i parlar del seu catalanisme obliga a una revisió urgent del diccionari o de les tecles dels ordinadors (m’havia sortit orinadors). Creia que “El Jueves” ja no s’editava, però veig que la darrera portada, a la qual no li trobo cap gràcia, em desmenteix el meu pensament poc fonamentat. Com que llegeixo que: El fiscal Miguel Ángel Carballo, que ha actuado a instancias de la Fiscalía General del Estado, tiene previsto ampliar esta tarde su petición de retirada de la revista a las páginas web u otros medios de difusión, incloc el dibuix, a veure si és veritat, no sense fer notar que el jutge que ha ordenat el segrest de la revista és un incompetent, en la meva modesta opinió. En fi, que no estic d’hòsties i més val que plegui per avui.

5 comentaris:

mar ha dit...

doncs deunidó la gràcia que té la portada!
vaja quin parell... o quina parella... (ai, que se'm nota la part republicana!)
i si no l'haguessin fet retirar, estic segura que hauria passat desapercebuda i no hagués transcendit de tal com ho farà ara...
en fi...que ja s'ho faran..

un petó i més si cal

Francesc Puigcarbó ha dit...

la vaig rebre eldimecres - hi estic subscrit - i vaig pensar - a aquí hi haurà marro - de fet,s'ho podien haver estalviat, la portada hauria de sr censurada per dolenta i de mal gust, a banda de mal dibuixada,però aixó a la patoleia de el Jueves ja els hi va bé, d'un xiringuito que se n'anava en orris, ara de cop i volta els hi prenen la edició de les mans. Nomes es marqueting, imbécils

miquel ha dit...

Si al menys tingués un punt d'erotisme, mar... Potser l'jha segrestat per això, perquè no produeix sensacions. en fi, com tu disu, ja s'ho faran, però quins país de mones. (i sí, se't nota el republicanisme)

Petons.

Cony -i amb modèstia, mai més ben dit- , Francesc, però realment val la pena avui "El Jueves"? L'hauríem de comprar de tant en tant? Jo només espero que em diguin que he d'esborrar la portada, però em sembla que no estan per l'assumpte.

Xurri ha dit...

mmm... jo hagués preferit que aixó no passés. Deixant a part que m'agradi o no el dibuix, que no, o l'acudit, que tampoc tot i que reconec que és bo, no li acabo de trobar el sentit a cabrejar a la gent, i crec que hi ha molta gent cabrejada per la portada, i molta gent cabrejada per que l'hagin retirat.
Hi ha molt poca gent que no estigui de mal humor amb aquest tema, i amb aixó no guanya ningú. Es més merda de la del PP, amb perdó.
I tots aquests republicans que l'aplaudeixen emparats en que s'ha de criticar la monarquia... que fan, que no fan res de seriós per a impugnar la monarquia. Es que l'única cosa posible és fer una portada al Jueves? no m'ho crec, de nou amb perdó.

miquel ha dit...

Pura anècdota tot plegat, xurri, muntada entre tres o quatre impresentables. Si jo en parlo és perquè l'avorriment i la calor estival em reblaneixen el cervell més que de costum i perquè tenia l'esperança que algú em demanés que eliminés la portada.
Un tema a tractar: hi ha algú monàrquic actualment? El que passa en aquest país és que tothom passa, encara que no ho sembli (en els altres també).