19.9.08

contactes

Hola!
He visto tu perfil, y me has gustado. Quiero conocerte mejor. Espero que te gustare tambien. Mi nombre Natalya. Pienso que le escribe a muchas muchachas? No existe? Por primera vez utilizo el Internet para el conocimiento. Esto es tan interesante.
Quiero contar de si. Mi la muchacha muy cortes y timida. Tengo la formacion buena. Vivo con mis padres. Asi como queria mostrarte la fotografia mi. Quieres de mirar mis fotografias? Oh, uso muy malo el Internet, y muy dificil instalarme las fotografías sobre esta el Internet a la pagina. Quiero darte mi direccion electronica, asi a mi sera mas facil tener con ti la comunicacion.

Espero que te interesaras por yo, y me escribiras la carta. Espero.

Darrerament m’arriba amb una certa insistència el correu anterior. No diré que no m’afalaga que algú m’escrigui perquè li agrada el meu perfil i tingui ganes de conèixer-me (he de suposar que el perfil a què es refereix és aquest: “Sagitari és signe qui ha la complexió del foc, e és comú, diürnal, masculí, e la sua planeta és Júpiter, e ha dels cors de l’home les cuixes, e ha la regió d’Índia, e és enginyós e artec.”). M’intriga i m’agradaria saber què prefereix de la meva confessió vital: la complexió de foc, les cuixes, que sigui enginyós o artec, l'exotisme indi...?

Llegeixo el seu perfil i, tret de dos o tres detalls que no acabo de copsar a causa de les seves petites dificultats amb la llengua (Pienso que le escribe a muchas muchachas? No existe?), he de confessar que el retrat i les intencions m’agraden: una noia cortès, és a dir, educada segons els principis de la cort provençal; tímida: ja sabeu com som els homes; bona formació, encara que no especificada; amant de la família... I la primera vegada que fa servir Internet –o gairebé- es fixa en mi!

No hi ha dubte, m’interesso per ella, per la Natalya. Li escriuria una carta per dir-li, però en aquest moment estic tan ocupat, tan capficat en petites empreses quotidianes, que ni tan sols sé si tindria temps per ajudar-la a pujar les seves fotos i per ampliar aspectes dels nostres respectius perfils. Com que entenc que ella no es mereix la decepció d'una dedicació a temps parcialíssim, m’atreveixo a fer públic el seu escrit -sé que a ella no li importarà- per si algú té més disponibilitat que jo en aquest moment. Bé, no algú, sinó únicament aquells que tinguin el meu propi perfil, és a dir, els nascuts entre finals de novembre i finals de desembre, perquè el que quedà clar és que ella busca comunicar-se amb un sagitari, sigui o no lul·lià.

Deixaria aquí la seva adreça electrònica, però sé com són alguns i no voldria que rebés un correu d’un càncer, un aquari, un verge... o qualsevol altre impresentable aliè a la protecció de Júpiter. Qui vulgui el seu correu que m’ho digui a través del meu.

Afegeixo l’única foto que ha estat capaç d’enviar-me, segurament després d’infinites provatures. No és que tingui gaire importància, però no vull que penseu que us amago res.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

very cool.

Jesús M. Tibau ha dit...

Caram! Jo sóc sagitaria. Però estic produndament i serenament lligat a la meva dona.
Oh!
Has pensat posar una agència de contactes?

zel ha dit...

Cal comentar què deu ser això?

Francesc Puigcarbó ha dit...

descomfia del pa a baix preu, sol ser congelat. Per lligar ja tenim l'Aznar, o és que potser tu també fas 2000 abdominals diaries?

Montse ha dit...

Caram, Pere, quin èxit!

Però si diu que és tan inexperta... vols dir que no s'ha equivocat en enviar la foto? no sé, dic jo, dic jo!


digue'm desconfiada ;)

per cert, suposo que el que li deu agradar més del teu perfil són les cuixes. No en dubto!

Petonets, Pere Pitt!

Albert ha dit...

El que no acabo d'entendre és perquè me l'envia a mi també a la feina (quin perfil?).

Dones, vés-ho a entendre... (ha quedat prou masclista?).

Anònim ha dit...

Inclou vincle pay-pal? Potser més que a l'Aznar li pot interessar al president de al comunitat càntabra.

Anònim ha dit...

ui, ara no se si és sagitari...

miquel ha dit...

Jesús, que no es tracta de deslligar-se, sinó de compartir amistats i perfils, sempre que no estiguis massa ocupat, és clar.
No només ho he pensat, sinó que ja ho he fet, encara que només tingui un contacte en l'actualitat que, per cert, veig que no té gaire èxit.

Zel, ja és veu claríssim el que és: el mateix que fem els qui escrivim cada dia o de tant en tant per aquí. O no?

Que ets boig, Francesc? Amb mitja abdominal setmanal em conservo en forma. El meu cos és un mecanisme d'autoregenració que no necessita cap complement extraordinari. La meva ment, menys.

Dona, Arare, en la foto, pobreta, no surt gaire afavorida. ja veuràs quan tingui una mica de pràctica a pujar imatges a Internet! En fi, tu no tens cap sagitari a mà?
Sí, segurament són les cuixes; no hi puc fer res de ser com sóc.
Petonets, arare.

No ho hauria de dir, albert, però fa dies que li vaig donar el teu perfil que, fa no fa, és com el meu. Tu tampoc tens temps, doncs?

Res de vincle, xurri. Tu tampoc no li pots facilitar cap sagitari? Bé, espero que finalment trobi el que busca, que a la seva edat les decepcions poden ser terribles.
(En confiança i entre tu i jo, no només vaig fatal de temps, sinó que -i ja em pots dir frívol- la trobo massa estreta de malucs per tenir converses interessants)