16.9.11

algun divendres, pizza

És probable que aquesta nit, com altres divendres en què estic fora de Barcelona, em mengi una pizza Tarradellas -no cal especificar més-  a l'hora de sopar. Entenc que aquesta notícia domèstica no tingui cap interès ni origini cap complicitat, així que se'm permetrà que jo mateix organitzi tota la moguda.




Es el anuncio mas increible y entrañableque se hace desde hace muchisimo tiempo, ademas refleja a la prefeccion la vida real...muchos abuelos como esos hacian falta y los niños serian mas felices que con tanta tecnologia ...:) Ademas de unas pizzas buenisimas.. un 10 para los productores y actores del anuncio....


Lo siento. Pero a "Tarradellas" le va a comprar la pizza su padre.
Es mi lema . No hay otra respuesta al agilipollamiento nacionalista que el del indio : TÚ NO QUERER SER ESPAÑOL. YO NO COMER , NI BEBER, NI VESTIR, NI CALZAR NADA CATALÁN.
Es triste pero si le hundiéramos "la pela" otro gallo cantaría, y otras banders pondrian.
Lo tengo mas claro que el agua clara.


Aquest anunci porta tots els ingredients que haurien de tastar la canalla i el jovent (cada detall em recorda moments viscuts a la meva infantessa Un anunci preciós i ple de vida...!
Felicitats


que chorrada de anuncio, sin acritud


He puesto el anuncio, he ido a desayunar, a cagar, he hecho la cama, he ido a la uni, he comprado la cena y cuando iba a apagar el ordenador al final del dia todavia no se habia terminado el anuncio. Pero esta guay!


En la de millor música catalana que hi ha i tenen que posar l'anglès de fons. Patètic!


Muchas gracias a todos por las felicitaciones, la canción se llama 'Share Love' y ha sido compuesta exclusivamente para el anuncio. Si os apetece podéis descargarla en la web ¡Un saludo!
pizzacasatarradellas


Apa, bon cap de setmana.

9 comentaris:

gatot ha dit...

durant un parell de temporades -cursos escolars, vull dir- gastàvem pizza tarradelles cada dissabte altern per sopar: habitualment la 4 formatges amb afegit extra de roquefort per a dos de tres.

Ara, deu fer un any que no en gastem. Hi ha vida, més enllà de la pizza... i tampoc ocasiona tanta murga embrutir i rentar quatre plats.

Quan era més jove o menys vell, disfrutava molt dels prolegòmens gastronòmics; era cuiner de cada dia i diversos cops al dia... Hi veia un paral·lelisme important i força coincident amb l'activitat lúdico-sexual: preparar el plat força estona per acabar-lo menjant en un no res però amb tots els sentits posats.

Ara... encara m'agrada cuinar.

Francesc Puigcarbó ha dit...

queco com tots el de Casa Tarradellas, ple dels típics tòpics de l'urbanita al camp, no se n'han deixa't ni un - crec - Ah! han canviat l'avi, el que tocava les castanyoles amb la dentadura postissa deu haver traspassat.

zel ha dit...

Jo dec ser estranya, però com a anunci, m'agrada, ara, m'ha sorprès la durada i la pasta que deu costar!

jaka ha dit...

Jo el vaig trobar bonic i com la Zel vaig pensar "maremeva quan deu costar" . Per cert no menjo mai pizza Tarradelles ni cap altre prefabricada.. de fet no en menjo quasi mai.

Júlia ha dit...

A l'avi que comenta en Francesc, el del nen que li pica l'ullet, algú m'ha dit que li veu certes connotacions pederastes, he, he. Si a això afegiu el símbol fàl·lic del fuet...

Júlia ha dit...

De fons havien de posar 'La santa espina' i bo aquests grinyols anglosaxons.

miquel ha dit...

Jo, gatot, des de fa poc, continuo sent menjador de pizza de divendres o dissabte (ara més que la temporada passada) i és que ja em va bé descansar una mica de la cuina.
Tens raó amb els paral·lelismes cuina-sexe. En el meu cas ai!- procuro que els plats siguin variats, però ràpids. El desenllaç, de tota manera, sempre se'm fa curt.


El negoci Tarradellas deu anar bé, zel. Sobretot les seves pizzes es troben arreu. No ets estranya, no, l'anunci és molt bonic, ocellets inclosos.

Pobre avi, Francesc. I pensar que no ens han dit res ni li han guardat dol...

Que sí, jaka, que e´s un anunci on tot és eprfecte, fins i tot massa.
Bé, la pizza no deixa de ser un tros de pa amb alguna cosa a sobre i amb escalforeta. Tot ben mediterrani.


Marededéu, Júlia, com t'estàs tornant. Vols dir que l'altre avi l'han tancat a la presó?
Bé, potser la santa espina seria massa... també han de vendre a la resta de l'Estat.

Clidice ha dit...

Si, l'avi l'han tancant a la presó amb el Teletubbie lila, que els "convertia" en homosexuals. L'anunci el trobo excessivament tòpic, però els comentaris de la gent que has posat són per pensar: "estu sa unde" :P

I no sóc de pizza, que on hi hagi una bona coca de recapte, o una de trempó, feta a caseta ... :)

miquel ha dit...

És veritat, clidice, aquesta relació del lila amb l'avi? Uf!
Va, no et preocupis, tot el que baixa puja, o gairebé. Quan? Ah...
Bé, més o menys tot és pa amb alguna coseta; esclar que si és de casa...