19.1.12

telegràfic

Escolto una estona un debat  a la 8 moderat per l'interminable Cuní sobre els pirates, la propietat intel·lectual, etc. Res de nou.


A l'hora prevista tinc en Puyal a punt i, a més, intento localitzar el partit en directe a través de Rojadirecta amb resultats diversos, globalment poc satisfactoris. També tinc, sense veu, el canal esportiu de TV3, per si de cas. Podria anar al dormitori i intentar seguir el partit a través de la tele (superpanoràmica) dels veïns que es veu força bé des la finestra, però és molt cansat. No m'importaria pagar un preu raonable per veure el Madrid-Barça, però no tinc cap interès a fer-me soci de cap canal de pagament. Al final, em conformo amb les ones hertzianes de 102.8. Resultat plenament satisfactori. I especialment el gol de Puyol.


La wikipedia en anglès es troba a les fosques (ara potser ja no) en protesta, segons em sembla, per una mena de llei Sinde americana, la SOPA; la viquipèdia nostra -i les altres-, brilla. Actualment les protestes tenen una data de caducitat curta i la solidaritat és relativa. Qui es trobi lliure de culpa que tiri la dotzena pedra.

Oeoeoeoé!

4 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

més que protestes, són protestetes per quedar bé i deixar constància de cara a la galeria.

Quin gol va fer Puyol
però el que val
és el d'Abidal.

Dafne ha dit...

Francesc, però un necessita de l'altre per sumar, i ahir el resultat ens va tornar la glòria!!!
Des de fa temps, crec que protestar equival a "marejar la perdiu"!!!

Clidice ha dit...

bé, què t'he de dir d'ahir? aiiiiii quina satisfacció!

miquel ha dit...

Bonics versos, Francesc. Això -2- és el que queda, la resta és literatura de mala qualitat.

Perquè cal ser perseverant en la protesta, Dafne. Aquetes protestes mirant el rellotge són tetimonials: molt bonic, però poc efectiu.

No em diguis res, Clidice, que hi ha vegades que no necessitem me´s que una mirada :-)