16.7.15

qui dia passa...



He sentit unes emocions indescriptibles -i altres que no descriuré- en llegir els cinc primers noms de la LLISTA. Tres primeres espases independents i de reconegut prestigi en la societat catalana per encapçalar-la. Sí, sí, sí! Mas i Junqueras, els principals artífex en la política de la llarga marxa. Sí, sí! Per què no tinc en aquest moment la llista sencera? Pregunta retòrica, és la LLISTA i s'ha acabat la història; què importa els noms dels adlàters, sempre que també hi hagi algun pagès. Bé, personalment espero que el número 7 l'ocupi el jutge Vidal, i si no és així -també podria ocupar el sisè lloc, però no seria tan màgic-, em replantejaré el meu vot en les properes eleccions. Per cert, quan seran les següents i quin plus afegit tindran? Que ja ho sap tothom? Podrem saber en algun moment el full de ruta dels propers deu anys?
 
Una veu que no sé si bé de dalt, de l'esquerra o de la dreta em diu: Ignorant, poca-solta, imbecil, home de poca feeeee!

3 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

A MI M'HAN VINGUT GANES DE RIURE, per no plorar, en veure els cinc primers d'una llista que sóc incapaç d'entendre, llevat sigui una suma de pors, que no penso votar i que em temo serà la ruina dels cinc. Dubto que la majoria de la gent ho entengui. Ja es veurà, però crec que es tracte d'un gravissim error, fan i acabaran fent el ridícul.

salut

Macondo ha dit...

Tant escepticisme no és bo, o sí?

miquel ha dit...

El ridícul rai, Francesc, que, a més, no se sap ben bé davant de qui el poden fer. en el meu cas és més aviat confusió; com a tu, em costa d'entendre, no sé si per carències meus o seues.

És el que hi ha, Macondo, ni bo ni dolent. I pensi el que pensi, a l'hora de les votacions tampoc no tindré gaires opcions.