17.10.14

simplicitat


Suposo que tothom sap que aquest diumenge se celebra a Barcelona la Cursa de la Dona que té com a objectiu principal visualitzar i ajudar en la lluita contra el càncer de mama. Crec que en aquesta desena edició ja s'han inscrit els milers de participants previstes i que, per tant, la convocatòria ha tornat a tenir èxit.

Les que heu participat alguna vegada ja sabeu que proporcionen un petit kit amb el material necessari i més (samarreta, dorsal, xip, objectes publicitaris...). Avui, per casualitat, he sabut d'un petit grup de participants que faran una lleugera personalització de la samarreta a través d'un dibuix de disseny senzillíssim que precisament té la gràcia de l'economia extrema de línies, de la parquedat dels colors,  i d'un dinamisme molt ben resolt al meu entendre, però l'element que realment l'arrodoneix i que li dóna força és el simbolisme central, aparentment de fàcil interpretació.

P S: No sé si les participants en la Cursa tindran temps de canviar-se de samarreta per assistir a l'acte de la plaça de Catalunya. Ja es veurà.
 

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

es un dibuix d'una bonica i gràcil senzillesa, expresa molt bé el que vol dir i té fins i tot sensació de moviment.
No en sabia res de la cursa aquesta de la dona.

miquel ha dit...

doncs aquest any, Francesc, en seran 25.000 a córrer, si la informació és bona.