27.10.08

solucionari de física recreativa

Faig un post semipopurri en què acabo parlant del Barça –gran partit ahir i desastrosa entrevista avui a Bojan- i per reblar-lo afegeixo un vídeo que he pujat a Youtube dels gols a l’Almeria, a més d’uns comentaris i d’unes impressions de Messi –la literatura del futbol és lamentable, sobretot en calent i en directe-. De sobte se m’acut que puc fer un altre vídeo amb petites diferències. El penjo setze hores més tard. Passo a detallar les dues pel·lícules:

1.Fragment d’un programa de TV3. Afegeixo banda sonora, fluixeta (Fanfare Ciocarlia) , que no impedeix sentir el que diuen els locutors. Les imatges són dolentes. El pujo a la categoria d’“esports”. Títol:. Quina crisi? Barça-Almeria

2.El mateix fragment de TV3. A més de la música anterior, afegeixo a la part final el principi de l’himne del Barça. També afegeixo unes poques imatges entre el partit amb grollera intenció subliminal. Les imatges continuen sent dolentes. El pujo a “notícies i política”. Títol: Barça-Almeria. Quina crisi?

Resultats de l’experiment:

1.Dubto que els meus lectors habituals s’hagin adonat que en un moment determinat el vídeo 1 hagi estat substituït pel vídeo 2.
2.El primer vídeo ha estat vist, en el moment que escric això, per 367 persones; el segon, per 48.
3.El primer vídeo ha estat enllaçat per alguna pàgina esportiva, el segon ha figurat en el rànquing de notícies de Youtube en posicions discretes (de la 50 a la 80), però competint amb estrelles de la informació en anglès, sobretot amb Obama i McCain (per cert, als cecs no els importa que Obama sigui negre).
4.Al primer vídeo algú li ha donat una puntuació d’1 (deficient); el segon ha obtingut una puntuació de 5 (impressionant).

Conclusions:

Cap conclusió que no figuri en les notes anteriors, només faltaria. En tot cas, i per si us sobra el temps, us deixo els dos vídeos.