24.5.12

telepolítica

Suposo que han explicat la notícia a mitges i demà hi haurà una rectificació o ampliació. Copio: La senadora socialista de la Entesa Iolanda Pineda ha acudido este martes al Senado con su hijo Narcís, de tan solo ocho semanas, para solicitar que la Cámara alta implante un sistema de voto telemático que facilite que los parlamentarios de baja por enfermedad grave o maternidad puedan cumplir con sus obligaciones y, al mismo tiempo, permanecer en sus casas. L'article continua aquí amb foto de la senadora i el fill, inclosa.

En llegir la informació, així, en primera instància, se m'han acudit dues consideracions que segurament són conseqüència de la meua darrera feina i que segur que tenen poc recorregut. En primer lloc he pensat que si algú està de baixa, el que cal es cobrir el seu lloc de treball; sempre que la feina que feia la persona absent tingui importància per a la bona marxa de l'empresa, és clar, i hi hagi substituts qualificats. En segon lloc, m'he vist a mi mateix a casa rebent una trucada de la directora del centre per preguntar-me, per exemple, si voto a favor o en contra de la jornada intensiva, que és l'única proposta a decidir en el Claustre que s'ha convocat. Bé, segur que jo tinc una opinió, però no tinc tan clar que la meua opinió no es pugui modificar després d'escoltar els arguments a favor i en contra de la resta de companys; o potser no, potser les meus conviccions són inamovibles, uf!; però en tot cas continuaria considerant que el meu deure és escoltar i actuar posteriorment. I si no és així, ja podem plegar de fer reunions.

Evidentment, el meu coneixement sobre el funcionament del Senat és molt vague... I sobre el Congrés, on diuen que ja es pot fer el que demana la senadora.

2 comentaris:

Clidice ha dit...

sense comentaris (que diria massa bestieses)

miquel ha dit...

Llàstima, Clidice.