16.5.06

La París del Barça

Tinc a Internet una pagineta perduda en l’oblit que parla del Barça. Res, unes quantes dades i quatre retalls de premsa antiga per donar-li credibilitat. No és més que el complement d’una altra pàgina. Cinc o sis visites diàries.

La setmana passada em va arribar un correu que em feia la proposta que llegireu més avall. No li he fet cas a la segona part perquè no corresponia i tampoc no tindria cap efectivitat, però se m’ha acudit que us faria gràcia llegir el correu, i potser encara us farà algun servei. En fi, que faig arribar l’adreça a alguns dels meus “contactes/membres”.

És increïble el munt de material escrit en paper, virtual i oral que ha originat la final de París. Quedarà paralitzat el país el dimecres? Quant duraran les seqüeles del partit? De la resposta a la darrera pregunta n'estic més o menys segur. Actualment tot dura poc, excepte l'increment dels preus dels pisos i de la gasolina.

Si el Barça... No m’ho vull imaginar. I si... No m’ho puc imaginar.


Molt bones,

Com a webmaster de la seva pàgina relacionada amb el futbol club barcelona li notifico que s'ha creat una nova pàgina web amb tota la informació relacionada amb la final de la champions league de paris. Agrairia si pogués fer arribar la direcció d'aquesta nova pàgina als seus contactes/membres i/o si pogués posar un enllaç cap a la pàgina. L'enllaç de la pàgina és el següent:

http://www.paris06.com

Moltes gràcies! Visca el Barça!Webmaster de paris06.com


P. S. Quan porten el senyor Ignacio Villa a Àgora em desapareix la somnolència postsopar. Quin “pàjaro”! No sé de qui és la idea de fer-lo venir per aquí, però l’haurien de mostrar més, dos o tres hores cada dia i deixar-li barra lliure. Estic segur que s’aconseguiria una unanimitat de pensament i d’acció entre els catalans, fins i tot entre els que porten poc temps aquí, com no s’ha vist mai en el país. Avui ha aconseguit posar nerviosos dos gats vells com Antoni Gutiérrez i Arcadi Calzada, fins al punt que aquest darrer ha acabat la seva intervenció al programa dient-li: “usted no se entera de nada”. Cosa que, de fet, no és del tot veritat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Això mateix que dius sobre aquest personatge ho hem comentat avui, de fet, no tan sols d'ell. A l'Àgora de tant en tant es complauen en portar gent una mica estranya. Es un programa de debat i s'ha de generar debat civilitzat, crec. Vaja, potser sí que anima la cosa i que s'aconseguiria la unitat, contra Villa...

I sobre el Barça, tot està dit o es dìrà, així que, com que no sóc massa futbolera, bandejo el tema, de moment.

Montse ha dit...

Ai, jo no hi entenc gens... aquest matí encara li preguntava al Capità quin dia jugava el Barça a parís... i és que jo em puc abstreure tan fàcilment de la quotidianeïtat que fa por! (algun dia em trobareu volant, no us estranyi)

Senyor Saragatona, que tingui molt bon dia!

Petonets acolorits!

Xurri ha dit...

I si...? ais, no m'ho puc creure!!!

Però aixó és taaan típic del Barça...

Jo no ho veuré (ni ganes). El meu costillu sí, que passarà el día neguitós i asiós, i deprès eufòric o deprimit. Jo, si res no ho impedeix, estarè sopant a la capital de l'imperi - en aquest cas el de Roma - amb dos Sergios (italians - un d'ells francament moníssim, l'altre simplement simpàtic) i una tal Ida (rumana - un solete).

Crec que surto guanyant. Ja us ho explicaré.

Sort, per qui la vulgui.

miquel ha dit...

Senyores comentaristes, no us veig gaire entusismades amb el Barça. I si ho enfoqués a partir del creixement o la davallada demogràfica que es produirà dintre de nou mesos, o...

No, no , Júlia, uns quants com en Villa cada dia i hi hauria més bon rotllo en altres camps. En Villa és un vàlvula d'escapament important, encara que anecdòtica, com d'altres, és clar.

Molt bona matinada, senyora Arare. I recordi, demà juga el Barça i mig país n'estarà pendent.

Dona, xurri, jo si pogués també faria el mateix que tu, però la meva quotidianitat m'exigeix veure el partit (o una part). és clar que, passi el que passi, soparé com cal.

Que t'ho passis molt bé. Ja ens explicaràs...

Anònim ha dit...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»