13.5.06

pasdoble de comiat

Travesso la Plaça de Sant Jaume per la banda de la Generalitat. Davant de la porta, encara custodiada per un mosso, hi ha una senyora amb aire masculí i vestida de fallera que crida insistentment: “Que hi ha alguuuú?” Silenci. Al cap d’una estona apareix al balcó principal, a la dreta de Sant Jordi, una mena de monstre tricèfal , llambregades en totes direccions. Un dels caps em recorda vagament el d’una exconsellera. M’espanta i em sap greu. La fallera s’abraça al mosso. L’aire és GÈLId malgrat el sol de primavera.

A la nit, a casa, qualsevol intent de dormir és inútil: l’aparició de la tarda se’m manifesta una vegada i una altra amb una vivacitat aclaparadora.
Escolto repetidament els Junior’s d’Amposta en un intent d’allunar el malson. La seva efectivitat és relativa: arriba l’alba. Temps al temps. Temps difícils.

Va per tu, va per vosaltres!


Powered by Castpost

(on se sent española, podeu imaginar catalana si voleu)


P.S. Apareix un nou cap, el de Joan Manel del Pozo, fins ara tinent d’alcalde de Girona, com a Conseller d’Ensenyament. No sé si el vent amainarà. Imagino que el conseller promocionarà les noves tecnologies. Ànims del Pozo, que et –ens- queda poc!











Xavier Vendrell - i d’altres ex- cobrarà 1.950 euros bruts al mes durant un màxim d’any i mig per la seva estada d’una mica més de dues setmanetes al govern. Visca el treball temporal!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

On s'ha d'anar per fer la sol·licitud de consellera del que sigui, i si pot ser per pocs dies, millor???

mar ha dit...

això és el que cobren???

que burra sóc!!!

ahir mateix (avui, si compto que era de matinada) vaig prendre la ferma decissió de no avançar més enllà en l'àmbit polític (aaaiiisss...)(no sabia que es cobrava tant per fer tant poc)(en fi, que s'ho facin!)

Xurri ha dit...

Ei, que jo puc fer el paper de consellera durant dues setmanes molt i molt al nivell del que tenim ara. Sóc capaç fins i tot d'anar al fútbol i fumar-me un puro si s'escau, tipus "Sara Montiel reloaded".
Només demanao una oportunitat- i la remuneració estàndard, es clar.

miquel ha dit...

Jo us parlo dels horrors del càrrec i de les seves conseqüències al cap de dos anys i vosaltres només penseu en els diners i a treballar poc. Molt empàtiques amb en Vendrell i molt poc amb la Cid.
Especialment de tu, júlia, que hi depenies, m'esperava quatre llagrimetes.

Ja ho veus, mar, no sé si has fet bé. Replanteja't la teva decisió.

També em deceps, xurri. Estàs segura que no et vols desdir?

En fi, si insistiu us donaré l'adreça de l'agència de treball temporal que fa fer servir en Vendrell, però em temo que ara ja us poden facilitar poques ofertes.

Anònim ha dit...

Ja li anava agafant 'carinyo', no creguis, a més, ens va enviar una carteta, a tu també, suposo...

El senyor del Pozo el tinc molt vist, havia estat tutor a la UOC, en els gloriosos temps en els quals vaig fer Humanitats, encara que jo no el tenia, simpàtic ho era, però, fa tants anys, ja.

Anònim ha dit...

Es guapet, amb la seva barbeta, té un aire a tu, no trobes???????

miquel ha dit...

També vaig rebre la carta i com que no sabia on respondre-li... Tenint en compte que tots els polítics són els meus enemics naturals... no estava tan malament.

Sembla que encara fa cara de simpàtic en del Pozo. Tens raó, compartim una mica el físic, ara només ens falta compartir idees.

Anònim ha dit...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»