26.2.07

pseudopopurri (esborrany)

Provant, provant...

No estic segur que me n'acabi de sortir amb "goear". Resuta que el que em proposa que enganxi no m'acaba de funcionar, així que he de fer una mica de bricolatge sense saber si els resultats fora del meu ordinador són audibles.

Vet aquí un pseudopopurri -no tinc paciència ni sé prou bé com fer els compassos d'enllaç- que vaig fer ahir. Amb quina finalitat? Ah, això és cosa del proper post, aquest és només un esborrany.

Mentrestant, si algú ha tingut les ganes i la paciència de fer play, serà tan amable de dir-me si se sent? I encara que no sigui un concurs, amb quina música us quedeu? Sí, podeu fer suggeriments i dir-me que a veure si me modernitzo, però de moment hi ha el que hi ha.

6 comentaris:

Montse ha dit...

Jo em quedo amb Simon &Garfunkel i Mrs. Robinsons, però el fado no està gens malament. La primera m'ha semblat força festiva,reconec que així a bote pronto no et sé dir quina és (confesso)... ostressssssssss... je ne regrette rien, tampoc, però això és trampa!ara ja no em puc quedar amb S&G, tchts... Carmen és de les òperes més fluixetes que conec, malgrat tot, la seva havanera és entranyable.

Oichssss! Helpe me! Help meeeeeee! Traidoooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! Ara em faràs plorar, snif,snif, la Maria de les Trenes, snif i recontrasnifffff...

Bé, doncs diguem que m'agraden totes. Dec ser una promíscua musical!

petonetsssss

Lluna ha dit...

Jo no puc fer play ara mateix... però jo veig el bloc tot descol.locat. Vull dir que la part dreta, amb els arxius i això ha anat a parar a baix de tot... I la música està aquí a la dreta, on hi hauria d'haver tot això (ai, que malament que m'explico!)

Ferran Moreno ha dit...

Se t'ha desmuntat el blog, Pere... però el popurri se sent bé. La primera és l'obertura del Mikado? Amália Rodrígues, Simon & Punset, Edith Piaff, Carmen, Help, sardana... ho poses difícil, però em sembla que em quedaria amb Je me regrette rien.

Esther ha dit...

ei! si que es sent eh! Jo em quedo amb Mrs.Robinson!!

Xurri ha dit...

Doncs jo em quedo amb help, ara de moment. La sardana m'ha matat. T'ho confesso.

miquel ha dit...

Gràcies a tots per la vostra col·laboració. Espero que el post s'hagi tornat a muntar sol, al menys al meu ordinador segueix tal com cal.
Rebuda la teva confessió, xurri, i t'absoldré (i l'arere, també)