26.1.08

no a Ernest Maragall

Em sumo a la negativa dels experts –i dels opinadors en general- a acceptar la proposta del conseller Maragall de crear centres, aules o el que sigui per als alumnes de fora que no tenen coneixement de la llengua catalana si no és donen aquestes dues condicions:

1. Que la proposta s’estengui a tots els nouvinguts que arriben a Catalunya, tant si el curs ha començat com si s’incorporen a l’ensenyament el mes de setembre, i que l’experiment no es limiti a Reus o a Vic. Odio els experiments sobre realitats que no en necessiten a causa de la seva obvietat.


2. Que l’estada d’aquests alumnes en aquests centres o aules expressament pensades per a la seva integració en l’ensenyament del país sigui de tot el curs escolar.

Passo d’argumentar axiomes, al menys axiomes a la secundària.

2 comentaris:

Júlia ha dit...

Sempre estem inventant, no hi ha les aules d'acollida, ja? per que`no s'utilitzen a temps sencer i no a horetes que les escoles semblen la Rambla, grupets per aquí, grupets per allà.

Que ens deixin treballar tranquils, que cada escola s'espavili i que no ens vinguin amb més invents que només serveixen per enxufar experts, formadors de formadors de formadors i gent que està tipa de ser a les aules i vol un retiro temporal per fer volar colomets.

Ho sento, estic enfadada.

p ha dit...

Doncs això, Júlia, que sigui com sigui i amb el nom que vulguin que me'ls enviïn una mica coneixedors de la llengua i els seus misteris. I que no em diguin bestieses sobre integracions i desintegracions.
Jo també estic enfadat, encara que pel que em serveix...