30.5.08

post scriptum

De veritat que no en volia parlar i no ho faré, però no em puc resistir a fer d’hemeroteca.

Está de acuerdo con la tesis que defiende Santi Santamaria (sobre l’opinió aleatòria de 1996 persones):
Sí: 70 %
No: 27 %
Ns: 3 %
I per què es molesta un 3 % a dir que no saben? Que el missatge costa 1,20 + IVA! Sembla que aquests encara no són conscients de la crisi. Per cert, quina tesi?

Escoltat a TV3 (més o menys):
... una de les poques coses que ens donaven projecció exterior...
Sense comentaris.

La columna d’Isabel Clara Simó, després de dir que són dos genis (Adrià i Santamaria) i que si tenim diners els fem una visita, conclou:
¿O és que a Santamaria no se li pot perdonar el seu catalanisme?
Ho veieu com fins i tot la cuina està polititzada? I un que només ho intuïa en el bacallà amb l'allioli i les quatre tires de pebrot...

Canvio de protagonistes. Acaba de morir J. R. Simplot (1909-2008). Ocupava el número 89 en la llista dels milionaris nord-americans. Va fer la seva fortuna sobretot proveint de patates les cadenes de menjar dels Estats Units: amb 32 anys es va convertir en el principal proveïdor de patates (congelades, evidentment) de tot el país. Sempre he pensat que les idees simples són les més productives. També és veritat que –i no ho sabria raonar satisfactòriament- els cognoms poden ser premonitoris. En el meu cognom s’amaguen algunes possibilitats, però no acabo de saber cap on tirar: el cognom no ho és tot.

9 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Es que en Santamaria es molt de la ceba, els seus discursos abrandats per la diada i en altres dates a Sant Cedloni son prou coneguts aixi com els seus excessos d'ira vers el personal també.

lespiell ha dit...

Hola! Em deixa un mal regust de boca saber que hi ha qui creu que l'única cosa que podem aportar al món és la gastronomia. També tenim altres virtuts, oi? Et llegeixo sovint. Salut(acions).

Montse ha dit...

Pere, és que el cognom no fa el monjo!

et convido a un pa amb tomàquet i pernil, que vens? encara no sóc masa lluny...

:D

miquel ha dit...

Ja ho veus, Francesc, jo em pensava que es dedicava només a la cuina i no tenia vida pública més enllà dels fogons, dels llibres i dels articles als diaris. A veure si el fitxa algun partit, doncs.

Tens raó, burg, i sobretot que pensin "què diran ara de nosaltres...?"
Gràcies per llegir-me, ara passaré a veure't a casa teva.

Digues-me visionari, Arare, però jo crec que a vegades ajuda, i ara podria citar noms de ministres d'agricultura i de homes dels temps, per dir alguna cosa relacionada amb la pluja que ens acabarà ofegant.
Gràcies per la invitació. Ja vindria, ja. Fa temps que no baixo als país valencià.

Anònim ha dit...

No puc deixar de pensar que es una mica aprofitat, tot això ho ha dit al mateix temps que presentava el seu llibre... li cal aquesta publicitat tèrbola ?
Bona nit Pere,

miquel ha dit...

De cara a la gent que menja als seus retaurants segur que no li cal; de cara al seu ego...
Bona nit, jaka.

Jesús M. Tibau ha dit...

no deixa de sorprendre'm l'alegria amb què la gent es gasta els diners contestant preguntes a la tv a través del mòbil.

miquel ha dit...

sobretot preguntes que mai no els han interesat ni els interessaran i que oblidaran amb la mateixa rapidesa que han llegit. No sé, Jesús..., estic per fer preguntes al bloc que s'hagin de respondre a través del mòbil, a veure si em faig un sobresou.

Anònim ha dit...

pionsesor [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-codeine-no-prescription-online]Buy Codeine no prescription online[/url] [url=https://launchpad.net/~codeine-tuco]Buy Codeine no prescription[/url]