13.10.13

aquest diumenge anem al jazz

-Va, escoltarem una mica de jazz.

Així que anem a les fonts de Montjuïc on a partir de les 7 es fonen aigua i música. El guirigall és considerable, els mòbils a punt, les tauletes en marxa, les càmeres fotogràfiques de totes les categories, amb trípodes o sense, preparades. Hi ha més gent -no sé que quants n'han comptat la Guàrdia Urbana o la Delegació del Govern- que a la plaça de Catalunya aquest matí, però els sons de Jamie Cullum, Chucho Valdés, Chiestian McBride... que ens prometia Barcelona Jazz Weekend no apareixen enlloc o al menys jo no els sé detectar a pocs metres de les fonts. A més, amb prou feines sóc capaç de sentir la presa de pèl sonora, atn subtil, que acompanya l'aigua. Però sembla que no importa a ningú, que la qüestió és participar, anar amunt i avall, conviure en pau entre els helicòpters blavosos nord-africans i els venedors de llaunes. Barcelona és una festa que pot fer arribar a nivells de misticisme sublims, amb déus o sense.

Ens afegim, doncs a la festa, i fins i tot entrem a la de la cervesa, encara que no la tastem i estem gairebé segurs que no trobarem Guardiola.

-I si anéssim al Harlem Jazz Club, on actua la Marina Band? El trompeta és Pere Navarro.

-Vols dir?

-Ei, que les seues variacions i improvisacions deuen ser sensacionals, només et cal veure les actuacions dels darrers temps al Parlament. I recorda que és de Terrassa, una de les ciutats del jazz per excel·lència.

Però resulta que el Pere Navarro de la Marina Band deu ser eivissenc i és possible que ignori les actuacions del seu homònim. No importa, la qüestió és seguir la música i, per un dia, prescindir de les lletres.




5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

fina ironia. Jo em canviava el nom el cognom.
Per cert, sonen bé aquesta mainada de la Marina Band eivisenca.

Pere Navarro ha dit...

Doncs aquí teniu al "famós" Pere Navarro... Al bo, volia dir. Aquesta broma la porto agunantant ja fa 1 any, inclús m'han arribat a presentar a un concert (que estava de substitut) com l'alternativa sensata... Així que millor que se'l canvii ell!!

Tot i això, content per veure que gent que no conec parli del meu grup i de mi, espero que Salutacions.

miquel ha dit...

Sonen bé i tenen molt camí per endavant, Francesc.

No l'aguantaràs gaire temps més la broma, Pere, perquè el teu homònim no passarà de les properes eleccions, crec, i espero que la teua música i la del grup funcioni molts anys més.
Salutacions.

Pere Navarro ha dit...

Tant de bó hahahaha! Moltes gràcies :)

miquel ha dit...

N'estic ben segur, Pere :-)