26.6.05

analepsi

És tard. La conversa és distesa: una mica de tot. Les darreres copes al voltant de la taula encara a mig desparar: predomini de les fruites a penes tastades; les peres de Sant Joan, petites i dures, potser verdejant, ens refresquen i costen poc d’empassar. Algun petard aïllat i llunyà produeix un lleuger sobresalt, que no aconsegueixen els coets inaudibles de l’horitzó de Pals. També la música, que ja no recordo, és tènue. Només la lluna, que ja comença a minvar, es mostra poderosa i canviant de color a mesura que va fent camí. Podríem apagar els llums i confiar-li l’escena, però ens deu fer massa mandra aquest petit esforç. Ens costa el comiat, però sabem no aguantarem fins la primera claror del dia, malgrat que de tant en tant el moviment de l’aire ens anima a continuar.

Els de TV3 ens van tornar a enganyar. No ens va servir de res sortir abans de l’hora anunciada per al gran caos. Hi ha massa gent que encara confiem en la tele.

Avui no hem vist les propostes de tornada de TV3. El viatge ha estat més ràpid i el dinar, tardà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

però que no ho saps que no et pots creure mai el que diuen per la tele?

(per això jo no l'escolto)

que tal la revetlla?

:)

mar

miquel ha dit...

Sí que sé que sovint és així, però encara em queda una mica de confiança en les autoritats :) Avui ja no els he fet cas i hem fet un recorregut alternatiu amb bon resultat.
La revetlla, tranquil·la, familiar i força bé; ja ho pots veure.

Anònim ha dit...

Among these magnificent benefits is the chance to be able to promote your business, any business,