27.6.05

Mr. Hyde

No puc resistir més aquesta calor. Em persegueix pertot arreu. Sóc incapaç de concentrar-me en les tasques més senzilles. Em podria passar el dia al "Corte Inglés", però la climatizació em fa mal de cap. La pell se'm torna permeable d'estar-me tant de temps sota la dutxa. Estic irritable. Mentre espero unes vacances gratificants, només he trobat una solució, que encara que sé que és provisional i té els seus inconvenients, ha aconseguit deslliurar-me d'aquest neguit constant. Continuaré experimentant. Mentrestant, si us trobeu en una situació semblant a la meva, ACOMPANYEU-ME.


7 comentaris:

estranya ha dit...

Ostres! M'ha encantat! Sobretot la piranyeta aquesta negra que surt.

Ara ja no tinc tanta calor :-)

Anònim ha dit...

glu glu glu glu glu...
Brutal!!!!!!!!!!!!!!
P.

Anònim ha dit...

se m'ha inundat el mar!

el meu fons de pantalla és un mar preciós i ha vessat per tot arreu...
però la piranya s'ha quedat esxafarnada en mig la pantalla perque he pensat que era un "mosquit" d'aquests de muntanya...

mar

Moderna ha dit...

Sembla que si, que fa una miqueta menys de calor...Jo no la suporto...Em deixa mig grogui, no em deixa pensar, em posa de mala llet. En canvi, el fred m'activa.A l'hivern sóc una persona totalment diferent.

miquel ha dit...

Em satisfà haver contribuït al vostre benestar, ni que sigui momentàniament. Continuaré buscant solucions. A veure si aconsegueixo una estabilització tèrmica de, posem, 23º.
Mar, li he hagut de fer el boca a boca a la piranya i t'asseguro que té la seva complicació.

Anònim ha dit...

doncs més val que no t'expliqui l'incident que he tingut avui a la piscina... encara em dura l'ensurt... una nena del grup que li ha donat per tenir una hemorràgia nasal a dins de l'aigua... imagina!!


(pobra piranya... ho vaig fer sense mala intenció)(jejeje... no t'haurà mossegat?)
mar

Anònim ha dit...

M'imagino el color de la piscina, encara que espero que l'hemorragia hagi esta lleu. En el meu cas, res que un bon cirurgià no pugui arreglar.